Last news in Fakti

6 Май, 2022 11:12 1 214 3

Пол Маккартни направи виртуален дует с Джон Ленън

  • джон ленън-
  • пол маккартни-
  • дует-
  • бийтълс-
  • концерт

Маккартни отбеляза по специален начин завръщането си на сцената след пандемията

Пол Маккартни направи виртуален дует с Джон Ленън - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Сър Пол Маккартни направи виртуален дует с гласа на Джон Ленън, извлечен от запис на откриването на турнето му "Got Back" във Вашингтон, пише БГНЕС.

Легендата на "Бийтълс" развълнува тълпата в Спокейн, Вашингтон, като изпълни класическата песен на групата "I've Got a Feeling" с кадри на Ленън от филма на Питър Джаксън "Бийтълс": Get Back" на заден план.

Пол разкри, че Джаксън е изолирал вокалите на покойната музикална икона, след като му хрумнала идеята Ленън да "пее виртуално" заедно с групата. Маккартни си спомня, че режисьорът на "Властелинът на пръстените" му е изпратил текстово съобщение: "Можем да извлечем гласа на Джон и той да пее дигитално отново с вас. (Отговорих) "О, да!"



79-годишният музикант посвети песента "Here Today" на Ленън, който беше застрелян през 1980 г. на 40-годишна възраст, и сподели пред феновете си, че съжалява, че не е "казал директно на (Ленън), че го обича, докато е имал възможност".

Концертът отбеляза завръщането на Маккартни на сцената след пандемията и той беше щастлив, че отново ще свири, като поднесе на публиката хитове на "Бийтълс" и групата му "Уингс".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кърт комбайната

    4 2 Отговор
    аз с кого ли да направя дует?

    Коментиран от #2

  • 2 0808

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "кърт комбайната":

    .. с изключение на Paper back writer друго на Бийтълс не харесвам..
  • 3 Биитълмания

    3 2 Отговор
    Моето поколение израсна с Beatles. Поклон.