Last news in Fakti

26 Май, 2022 08:33 1 013 0

„Избери радостта!“- вълнуващ спектакъл, който показва как да превъзмогнете ограниченията на ума си

  • избери радостта-
  • драмеди-
  • цвета балийска-
  • спектакъл

По книгата „Полиана“ на Елинор Портър - един бестселър, поставил началото на теорията за позитивното мислене

„Избери радостта!“- вълнуващ спектакъл, който показва как да превъзмогнете ограниченията на ума си - 1

Театър и Академия Драмеди Ви кани на премиерата на авторският спектакъл „Избери радостта!“ по книгата „Полиана“ на Елинор Портър - един бестселър, поставил началото на теорията за позитивното мислене в началото на 20 век. Достъпен за всички с жестов превод и аудиоописание за незрящи!

Полиана е символ на силата на човешкия дух, способността ни да избираме отношението си към всяка ситуация и способността ни да се радваме на живота, въпреки трудностите! Полиана не само владее своето отношение към живота, но и благодарение на вярата си в доброто, помага на цял град да превъзмогне ограниченията на ума си.

Актьорите от Драмеди Про пресъздават историята по нестандартен начин - сцени от книгата, примесени с оригинални вариации, които поставят персонажите в различни забавни обстоятелства.

Представлението включва авторска музика на живо създадена от участниците в представлението, танц, клоунада, драматични сцени и впечатляваща сценография, забавление, изненада, проникновение и вълнение.

Създаден на синергичен принцип, заедно с всички участници - един синтетичен авторски спектакъл, който ни напомня че радостта е избор и че ние сме авторите на живота си.

Драматургия, концепция, сценография и режисура: Цвета Балийска

Асистент режисьор и техническо изпълнение: Пламен Петков

Репетитор: Маргарита Маринова

Хореограф: Цветина Матова

Музика: Росен Иванов, Цвета Балийска, Рада, Рая и Авенир Михайлови

Музикален педагог: Христо Петков

Участват: Виктория Винклер, Мария Попова, Боряна Лачева, Рая Михайлова, Авенир Михайлов, Емона Соколова, Киара Тодорова, Ана Велева, София Болашъкова, Мария Аврамова, Александър Ганчев, Кирил Георгиев

С финансовата подкрепа на Национален фонд култура. Кога: 31.05.2022г в Нов театър НДК (бул. България 1) https://fb.me/e/2AkCfAr5x

„Избери радостта!“- вълнуващ спектакъл, който показва как да превъзмогнете ограниченията на ума си


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА