Last news in Fakti

30 Август, 2022 16:14 2 449 1

На 76-годишна възраст почина една от звездите от „Семейство Сопрано“

  • робърт лупон

Той изгуби битката с рака на панкреаса

Една от големите звезди на Бродуей и част от най-популярните серийни филми в САЩ - Робърт ЛуПон, почина днес на 76-годишна възраст след 3-годишна битка с рака на панкреаса, научихме от The Manhattan Class Company Theater (MCC), цитиран от Fox News.

Актьорът е съосновател на MCC, но за широката публика е по-известен с изявите си в „Семейство Сопрано“ и „Закон и ред“, като не по-малко запомнящи са специалните му участия в „Сексът и градът“ и „Али МакБийл“.

Смята се, че ЛуПон е една от причините за модерния облик на Бродуей, превръщайки театъра в най-високото стъпало в шоубизнеса в Америка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пейст

    2 0 Отговор
    Жалка преписана статия!Toзи играе третостепенна роля в сериала,а заглавието е сякаш Джеймс Гандолфини е възкръснал и щом ви е прочел статията,пак е умрял.