Last news in Fakti

9 Септември, 2022 12:41 1 171 7

Sodom с лично послание към българските метъл фенове

  • содом-
  • sodom-
  • концерт

"В тази вечер заедно ще пишем (макар и малко) късче рок история."

Музикантите от Sodom отправят лично послание към българските метъл фенове по повод концерта им в София на 15 септември.

"Приятели, както вече неведнъж сме споделяли, шоуто у нас се възприема като нещо много специално от чичо Том и цялата банда. Затова те изпратиха и лично обяснение в любов към армията български метъли, чиято слава се носи из цяла Европа, и чиито ентусиазъм Том не може да забрави вече 31 години. В тази вечер заедно ще пишем (макар и малко) късче рок история", коментират организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис" (СМЕ).

Събитието на стадион "Юнак" ще бъде открито в 17:00 ч. няколко български имена Alien Acid Blood, "Eра" и Милена. Хедлайнерите излизат на сцената в 20:15 ч.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чалгасодомията

    15 1 Отговор
    тука ли стееее?! ръцете гореее! не ви виждааааам!
  • 2 Кадир

    8 9 Отговор
    Че той рока е мътъв, кво ме занимавате?

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Това

    8 8 Отговор

    До коментар #2 от "Кадир":

    е МЕТЪЛ момче а той никога няма да умре
  • 4 Соваж бейби

    2 7 Отговор

    До коментар #2 от "Кадир":

    Не мисля остават си вечно зелени ,класика ,нещо което няма да се забрави докато има кой да го слуша ще живее този стил музика ,както и операта ,класически композитори от едно време Моцарт ,Бах....Вече няма жива музика прав сте ,и ако няма таланти в този стил ще се свирят и изпълняват от музиканти аматьори но ще се слуша .Той и Елвис Пресли и Джони Холидей си заминаха обаче има техни почитали които се обличат като тях и свирят тяхната мизика правят концерти ,легендите не умират,имаме нужда от легенди . Johnny Hallyday, Eddy Mitchell - On Veut Des Légendes
  • 5 БеГемот

    6 1 Отговор
    То тука само диви чалгари и селяни ...кви метъли...
  • 6 Хайде

    5 2 Отговор
    всички почитатели на Содом да прочетат в Библията историята за Содом и Гомор и да помислят на какво се кланят и какво навличат на себе си в духовния свят

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.