Last news in Fakti

3 Октомври, 2022 12:27 1 748 8

Мария Бакалова снима трилъра "Електра" в Италия

  • мария бакалова-
  • актриса-
  • трилър-
  • италия

Мария ще продължи и участията си в български продукции

Мария Бакалова снима трилъра "Електра" в Италия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Българската звезда Мария Бакалова започва снимки за нов филм в Италия, съобщи Deadline. Номинираната за "Оскар" актриса ще се снима в драматичния трилър "Електра", дело на режисьорката Хала Матар. Филмът проследява историята на журналист, който пътува към Рим, за да интервюира прочут музикант, но пътешествието завършва с измама, предателство и убийство. Дарил Уейн ще бъде в ролята на репортера, Джак Фартинг ще изиграе Майло - звездата музикант, а Бакалова ще бъде Франческа - гадже на Майло и пърформанс артист. Ако сюжетът има връзка с античната трагедия, тя ще да е съвсем бегла, пише в. Сега.

Хала Матар е режисьорка от Бахрейн, снимала късометражно кино и видеоклипове за модните къщи "Шанел", Вивиан Уесттуд и "Кензо", в които играят звезди като Кристен Стюарт, Клое Севини и Джони Ноксвил.

"Вълнувам се, че ще снимам първия си пълнометражен филм в една от най-красивите страни на света, с този талантлив екип", коментира дебюта си в голямото кино тя.

Бакалова все още може да бъде гледана на големия екран у нас в американската хорър комедия "Убийствена игра" и в българския "Жените наистина плачат" на Мина Милева и Весела Казакова. Сред предстоящите заглавия в изключително натоварения ѝ график са "Пазители на галактиката 3", чиято премиера Marvel планира за идната пролет, филмът Fairyland, продуциран от София Копола за Netflix, и режисьорският дебют на прочутия комик Джери Сайнфелд Unfrosted.

Мария отново ще се снима и в българското кино - в "Триумф" на дуото Кристина Грозева и Петър Вълчанов, заключителен филм от тяхната успешна "социална" трилогия (след "Урок" и "Слава"), посветен на мистериите около дупката в Царичина. Преди да стане международно известна с "Борат 2", Бакалова изпълни малка роля в техния филм "Бащата", спечелил голямата награда "Кристален глобус" в Карлови Вари.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нашийник

    12 0 Отговор
    А с песа що стана?!
  • 2 Мамул

    14 1 Отговор
    Изглежда ми на филм с бюджет три милиона, като е съмнително дали ще си ги върне!
  • 3 ТаУмВзе

    15 1 Отговор
    Полит коректен амбалаж!
  • 4 Събина

    12 0 Отговор
    намали сладкото.
  • 5 Механик

    15 0 Отговор
    Това безлично, полово неориентирано детенце е лансирано от същите, дето лансираха оная кресла с гневния поглед- Гретето Тумбарлак.
  • 6 Борат

    12 0 Отговор
    Тази окачалка за модни рокли пак се докопа до снимачната площадка!
  • 7 Бакалке, Бакалке...

    5 0 Отговор
    Колкото и да те врат и пробутват - от тебе втора Коканова няма да стане.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.