Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 10:22 1 874 3

Дженифър Лорънс се завръща към независимото кино

  • дженифър лорънс-
  • независимо кино-
  • нов филм

"Обичам филмите на "Марвел" и филмите за супергерои, но просто имаше нещо, което беше толкова освежаващо.", споделя актрисата

Дженифър Лорънс се завръща към независимото кино - 1
Снимкa: Shutterstock

Носителката на "Оскар" Дженифър Лорънс играе войник, който се бори с посттравматично стресово разстройство и травми от миналото в драмата "Да започнеш отначало" ("Causeway"), в която холивудската звезда дебютира като продуцент, съобщи Ройтерс.

Във филма героинята на Лорънс - Линси, се завръща от Афганистан с тежка мозъчна травма, получена по време на нападение. Тя отива в родния си град и в дома на майка си с нежелание, за да се възстанови. Там се сближава с местния автомеханик (в ролята Брайън Тайри Хенри) и намира утеха в това приятелство.

Филмът е режисиран от Лайла Нойгебауер. Снимките започват през 2019 г., преди пандемията от COVID-19, прекъсват заради нея и са подновени през 2021 г.. Той е завръщане на Дженифър Лорънс към актьорството след майчинството.

"Обичам филмите на "Марвел" и филмите за супергерои, но просто имаше нещо, което беше толкова освежаващо. Просто не бях виждала наистина нещо подобно от "Зимен дар", казва тя пред Ройтерс на премиерата на филма на Лондонския кинофестивал.

С ролята в "Зимен дар" (2010 г.) Дженифър Лорънс получи първата си номинация за "Оскар".

Подобно на героинята си Лорънс, която стана майка тази година, каза, че е преминала през трансформация.

"Започнах филма, когато бях сгодена. Върнах се омъжена и бременна. И, знаете ли, аз лично имах толкова различно възприемане на престоя у дома", каза Лорънс. Звездата добави, че иска да продуцира още филми в бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 батка

    3 0 Отговор
    Ще снима късометражни филми в спалнята си.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.