Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 23:50 1 444 4

Теодосий Спасов и приятели на 15-ти ноември в София Лайв Клуб

  • теодосий спасов-
  • концерт-
  • sofest

След броени дни меломаните ще се потопят в разтърсващо изпълнение на обичани поп песни с джаз привкус

Теодосий Спасов и приятели на 15-ти ноември в София Лайв Клуб - 1

Организаторите на SoFest и Теодосий Спасов ще представят най-новия си проект - „Теодосий Спасов и приятели". Големият музикант, който може да изсвири по неповторим начин всяка мелодия на кавал е известен и със своите оригинални идеи, за осъществяването на които събира на една сцена световни музиканти от различни жанрове.

Какво ще чуем и видим на 15-ти ноември в София Лайв Клуб?

Теодосий Спасов: „Ще представим поп хитове в изпълнение на изключителните певци Хилда Казасян, Дони и Мартин Ташев, аранжирани в джаз стил с много атрактивни импровизации от страна на Мирослав Турийски-клавишни, Александър Леков-бас и Начо Господинов-ударни инструменти. Ще прозвучат и любопитни инструментални пиеси."

След броени дни меломаните ще се потопят в разтърсващо изпълнение на обичани поп песни с джаз привкус. Ще се насладят на музиканта с колоритен глас – Дони, с който Теодосий Спасов е свирил чак на Еверест. Заедно с тях, фантастичната Хилда Казасян ще докосне публиката с творби на своя баща – големият композитор и диригент Вили Казасян. С тромпетистът и певец Мартин Ташев ще представят български ретро поп парчета, любими на почитателите. Феновете ще припяват незабравимата песен " Утринна сянка", изпълнена в нов аранжимент с енергията и емоцията, които изпълнителите умеят да предават. Сред приятелите на маестрото ще са и едни от най-добрите пловдивски комбо музиканти - Мирослав Турийски-клавишни, Александър Леков-бас и Начо Господинов-ударни.

Звездният състав ще представи нов прочит на обичани песни, познати ритми и мелодии като ги украси с типичния привкус на поп, джаз и фюжън звученето. С нечувани до сега композиции Теодосий Спасов ще обедини творческите, стиловите, вокалните и инструментални умения на всички музиканти.

Една вечер за НЕ пропускане! 15-ти ноември, 20:00 часа в София Лайв Клуб.

БИЛЕТИ на промо цена може да намерите в мрежата на:
Ивентим - https://bit.ly/3fCNG9w
Грабо - https://bit.ly/3SUnA0l
БилетБГ - https://bit.ly/3TSnaYj

Концертът се провежда с подкрепата на Министерство на културата


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Откровен

    92 0 Отговор
    Аман от този Теодосий Спасов бре....Кой му слуша изчаншеното изпълнение на кавал?Дядо ми бе неук чобанин и свиреше истински песни на дървен кавал....Бе роден в ....1889-та....
  • 2 радомир

    92 0 Отговор
    до№1откровен не говори така за протежето на богомил бонев,богомил бонев лично го назначи за джазмен на републиката и внимай богомил бонев е много нагъл тъп и злобен милиционер,ако те набележи ще те унищожи за едното нищо
  • 3 един от многото

    90 0 Отговор
    Няма да забравя на времето , Тошко Колев в "Как ще ги стигнем" , пита Спасов: "Теодоси , как е по правилно да ти казвам , най големия кавал или най големия кавалджия на България?" Теодоси скляпаше като куче в лапавица и не можа да каже и гък!
  • 4 без коментар

    43 0 Отговор
    милиционерските галеници щели да свирят и крокохилда ще пее