Last news in Fakti

14 Август, 2013 12:39 1 408 0

Ивайло Захариев: Как да станеш известен и да останеш щастлив

  • ивайло захариев-
  • дни на щастието-
  • варна-
  • лекции-
  • семинари

Актьорът ще бъде лектор по време на Дните на щастието във Варна

Ивайло Захариев: Как да станеш известен и да останеш щастлив - 1
Ивайло Захариев

Ивайло Захариев, който доби популярност с ролята си в телевизионния сериал "Под прикритие", ще бъде един от гостите във втората половина на семинара „Щастието на децата и младежите“, част от Дни на щастието - Варна.

Тази събота, 17 август, от 15 часа в Арт салона на Радио Варна, младият актьор, който завършва НАТФИЗ в класа на проф. д-р Атанас Атанасов, ще говори за щастието и славата в лекцията си „Да станеш известен и да останеш щастлив“. Актьорът ще сподели от първо лице как щастливо съчетава работата си като доброволец с наркозависими с актьорската кариера и с грижите за семейството.

Освен него, в първото издание на Дни на щастието във Варна с лекцията „Щастието в нас“ ще се включи и Ива Бонева, изпълнителен директор на Центъра за приобщаващо образование, която има богата практика в сферата на социалната политика, социалното развитие и социалния маркетинг. Върху отношенията баща–син ще се спре Борислав Аврамов, който от 14 години отговоря за работата с деца и младежи към Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил“ и работи с групи ученици в областта на българските традиции и християнските ценности. Филологът и магистър по приложна психология Емилия Бойчева ще сподели личен опит как щастливо успява да се справи със заекването на детето си.

Финалната неделя на фестивала на 18 август ще включва втора прожекция на документалния филм Happy, както и един час с избрани видеозаписи на тема щастие от глобалната платформа TED - TEDx Happy Hour и дискусия с публиката.

Всички събития са с вход свободен и отворени за всеки.

Първият по рода си проект в Източна Европа, който съчетава серия от лекции, семинари, филмови прожекции, изложби, интерактивни акции в публичното пространство и работилници, посветени на темата за щастието, се организира от фондация Credo Bonum съвместно с фондация „Човек на фокус”.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА