Last news in Fakti

20 Септември, 2023 11:15 1 186 1

Дуетът с кауза Галя Георгиева и Наско Лазаров в подкрепа на фондация “Искам бебе”

  • дуетът с кауза-
  • галя георгиева-
  • наско лазаров -
  • фондация “искам бебе”-
  • концерт-
  • ндк-
  • зала 1

Новият дует подкрепя значими обществени каузи - за повече музика в националния ефир, за повече български деца да се раждат в страната ни. Да помогнат на децата сираци от сиропиталището Бу Бу Бу в Занзибар и закупят училищен бус е другата инициатива на дуото

Дуетът с кауза Галя Георгиева и Наско Лазаров  в подкрепа на фондация “Искам бебе” - 1
Снимка: Екип на Фестивал за поп и рок музика София 2023

Изключително чаровния и свеж дует с кауза Галя Георгuева и Наско Лазаров зарадваха публиката в зала 1 НДК в рамките на 14 ия Международен фестивал за поп и рок музика. Те изпълниха своя нов хит “Спри за малко!” по музика и аранжимент на големия Пейо Пеев.

Новият дует подкрепя значими обществени каузи - за повече музика в националния ефир, за повече български деца да се раждат в страната ни. Тази година дуетът,който помага на хората в нужда подкрепи фондация “Искам бебе” с основатели Радина Велчева и адвокат Мария Янева.
Само преди няколко дни музикалният дует с кауза Галя Георгиева и Атанас Лазаров се качиха на една сцена в Русе заедно със световно известния рапър Nana. Публиката и лично градоначалника на града Пенчо Милков и зам.кмет Злати Стефанова поздравиха Дуетът с кауза.


Предстои “Дуетът с кауза” да излъчи свой музикален филм по БНТ съвсем скоро.


Да помогнат на децата сираци от сиропиталището Бу Бу Бу в Занзибар и закупят училищен бус е другата инициатива,която дуетът обединява усилия и ще запечати в лентата на Дестинации - предаване за екзотични пътешествия, чийто автор и продуцент е PR Лазаров.


“ За нас е изключителна чест и привилегия да бъдем полезни и радваме хората. Открити и добронамерени сме към всеки един проблем. Вярваме че няма невъзможни неща и всичко се постига, защото сме положително настроени и с отношение към живота” споделят още двамата Галя и Наско.

Оля Ал-Ахмед


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не се

    1 0 Отговор
    месете в работата на Господ !