Last news in Fakti

15 Ноември, 2023 20:10 2 250 12

Андре Рийо се завръща в България през март 2024

  • андре рийо-
  • март-
  • концерти-
  • турне-
  • валс

Концертът му ще бъде в София, на 15 март 2024г, зала „Арена София”. Публиката ще бъде пренесена в свят на очарователни мелодии, поднесени от Рийо и неговия оркестър „Йохан Щраус”, хор и солисти от различни националности, в репертоар, простиращ се от класически музикални шедьоври до валсове, музика от филми, поп хитове и опера

Андре Рийо се завръща в България през март 2024 - 1
Снимки: BG Sound Stage Management

Андре Рийо, световноизвестният цигулар и диригент, е готов отново да плени българската публика, след дългоочакваното си завръщане в у нас като част от световното си турне. Концертът му ще бъде в София, на 15 март 2024г, зала „Арена София”. Публиката ще бъде пренесена в свят на очарователни мелодии, поднесени от Рийо и неговия оркестър „Йохан Щраус”, хор и солисти от различни националности, в репертоар, простиращ се от класически музикални шедьоври до валсове, музика от филми, поп хитове и опера.

Рийо е един от най-популярните музиканти в света, с продадени 40 милиона копия албуми, известен е със своите романтични, вдъхновяващи и забавни изпълнения. Концертите му често включват ослепително светлинно шоу, пищни костюми, спектакли, в които въвлича публиката, като това ги прави уникално и завладяващо преживяване. Това усещане за общност и празник е превърнало концертите му в хит за публика от всякакви възрасти и националности. Предстоящият концерт обещава да не бъде по-различен, като Рийо и неговият оркестър „Йохан Щраус” ще представят характерния си стил.

„Емоциите са ключът! Когато една музика докосне сърцето ми, знам, че ще докосне и вашите сърца. Очаквам с нетърпение най-сетне да се върна в България следващата година с моя оркестър „Йохан Щраус”, хор и много международни солисти. Надявам се да видя всички да пеете и да танцувате с мен!”, казва Андре.

Специален гост на турнето е 15-годишната Ема Кок, която сe прочу с над 60 милиона гледания в социалните мрежи с изпълнението си на Voilа на французойката Барбара Прави.

Турнетата на Андре Рийо надхвърлят продажбите на най-добрите световни поп и рок звезди. Концертите му са визуално удоволствие – от музикантите, смесващи се с публиката в началото на концерта, за да се качат на сцената, пищните костюми и огромният екран с красиви картини, създадени специално за всяка песен – всичко това гарантира вълшебна вечер за цялото семейство. Концертите на Андре Рийо са незабравимо преживяване за всеки, който обича красивата музика, романтиката и забавлението.

Видеата му достигат над 1 милиард гледания в YouTube. 10 милиона фенове го следват във Facebook, продал е над 40 милиона албума в целия свят.

Пригответе се да преживеете магията на Андре Рийо, когато нидерландският цигулар и неговият 60-членен оркестър „Йохан Щраус” – най-големият частен оркестър в света – най-накрая ще се завърнат в България.

Бъдете част от световното турне на Андре Рийо!

Оля Ал-Ахмед


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бетовен

    1 14 Отговор
    Като се напие с червено вино му се досвирва на цигуулка и гъдулка
  • 2 Верди

    4 25 Отговор
    Който си купи билет за тази поп звезда на сигулката е душевно болен
  • 3 Майна

    1 11 Отговор
    На концерта си говори против Путин..
    Доросоид ,какво да очакваш
  • 4 ВЕЛИК

    1 7 Отговор
    КОЙТО НЕ МЕ ПОДКРЕПЯ Е ЗА ПСИХИАТЪР...И ТО ВЕДНАГА...
  • 5 Чайковски

    2 11 Отговор
    Смукач на български народни блага под формата на купюри!Русофилски клошар като Депардийо!
  • 6 Мнение

    3 12 Отговор
    Единственото нещо, което може да изсвири Андре Лай.. пардон Рико,е тоновата стълбица! Шарлатан от класа! 😂
  • 7 Мнение

    2 8 Отговор
    Пардон,Риьо
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Анам

    11 1 Отговор
    Слушайте си чалгата и си яжте кебапчетата михлю,зи
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Селянин

    0 9 Отговор
    Този само влюбил се надут Пл0ндер и той решил, че е центъра на вселената.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.