Last news in Fakti

1 Декември, 2023 14:45 1 285 3

Пол Маккартни изнесе изненадващ концерт пред 300 души

  • пол маккартни-
  • концерт-
  • бразилия-
  • beatles

81-годишният Маккартни изпълни сет от 22 песни, който включваше както хитове на 'Бийтълс", така и парчета от соловата му кариера

Пол Маккартни изнесе изненадващ концерт пред 300 души - 1
Снимка: Shutterstock

Пол Маккартни изнесе изненадващ концерт пред публика от 300 души в град Бразилия, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Пространството на изявата е сравнимо с това на клуб "Кавърн" в Ливърпул, където "Бийтълс" започват кариерата си. Въпреки високите температури 81-годишният Маккартни изпълни сет от 22 песни, който включваше както хитове на 'Бийтълс", така и парчета от соловата му кариера.

Концертът е бил обявен в последната минута. Маккартни е съобщил в социална медия във вторник сутрин, че по-късно същия ден ще свири в клуб "Шоро", за да отбележи началото на турнето си Got Back в Бразилия. Според съобщението билетите са били "изключително ограничени". Опцията за закупуване на билети е била възможна единствено за тези, които вече са имали билети за концерта в четвъртък на стадион "Мане Гаринча". Билетите са били на цена между 41 и 82 щатски долара - много по-ниска от тази на билетите за останалите концерти на турнето, и са били продадени за няколко минути. Феновете, които са успели да си купят билети, са получили гривни за достъп. Организаторите на концерта са предотвратили възможност за записи и снимки с телефони и камери, а несъгласните са били отстранение от охраната.

Турнето на Маккартни Got Back ще премине през градовете Бразилия, Бело Оризонте, Сао Пауло, Курутиба и Рио де Жанейро през следващите две седмици.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я го знам !

    3 3 Отговор
    Тоя бръмбар нема кой да го слуша вече.Нема набори.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.