Last news in Fakti

23 Януари, 2024 15:29 1 183 4

Молец ще изнесат първия си акустичен концерт в Зала 1 на НДК

  • молец-
  • концерт-
  • ндк-
  • зала 1-
  • акустичен концерт

Концертът на дуото ще се проведе на 29 март тази година

Група МОЛЕЦ и лейбълът ДРУГО представят първият си изцяло акустичен концерт в емблематичната зала 1 на НДК. Този уникален музикален спектакъл ще представи армия от виртуозни музиканти, които ще преобразят познатите инструментали в едно разпалено от живи инструменти, интимно изживяване.

Стъпвайки за първи път на сцената на зала 1 на НДК, Молец представят най-задушевното си концертно преживяване на 29-и март тази година. Със своите прочувствени текстове и емоционални послания, Молец и бендът им са подготвили аранжименти, които за първи път ще прозвучат на голямата сцена. Дуото кани всеки, който е бил докоснат от техните послания, за да бъде отправен на дълбоко, лично пътешествие, на предстоящият им концерт в София.

Едва 3 месеца след публикуването на “АЛБУМ”, той ще прозвучи в изцяло нова светлина, благодарение на невероятния музикантски екип - Мартин Профиров - барабани, Жеко Жеков - китара, Алекс Валенсуела - пиано, Ернесто Валенсуела - китара / беквокали, Калина Андреева - контрабас, Роби Николов - китара / беквокали, Пламена Християнова - перкусии, Гален Николов - саксофон

В сърцето на музиката на Молец лежи търсенето на същност, красота, смисъл и опора. Чрез своята емоционално наслоена музика, те докосват всяка нишка на общочовешкото преживяване. Техните песни допират дълбините на душата и остават отпечатък във всеки слушател, независимо предхождащият му път, възрастта или музикалните му предпочитания. И сега повече от винаги, придружени от 8 музиканта, музиката им ще зазвучи по-живо от всякога.

"Обичам музиката и обичам музиката да ме води. Така и създадохме това преживяване, което ни очаква в зала 1 на НДK. Всеки инструмент ще диша, всяка нота с толкова наситеност. А най-важното е, че всеки музикант добавя толкова много към дълбочината на историята във всяко парче. Много специален концерт ще е за нас и всеки, който присъства.", каза Крис от МОЛЕЦ. "Не мисля, че има по-добър начин да се свържем с всеки, който чувства музиката ни освен с акустичният звук и дълбочината, която носи. За мен това е голотата в изкуството ни.", допълни Юли.

Билети за този емоционално зареден концерт спектакъл, започват на цена от 40 лева и са достъпни ексклузивно чрез мрежата на Bilet.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    3 0 Отговор
    Тези двамцата бая са краднали от руските изпълнители.
  • 2 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    4 0 Отговор
    Защо "Молец"? По-добре тия музиканти от въпросната група да се бяха кръстили "Въгарец"!
  • 3 Небинарен евро-жидо-атлантик с аутизъм

    4 0 Отговор
    много ще е жалко ако някой който мрази сояджии им направи както онзи в Париж
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.