Last news in Fakti

2 Февруари, 2024 15:53 2 388 0

Енрике Иглесиас се завръща триумфално към сцената с нов сингъл и дългоочакван албум

  • енрике иглесиас-
  • нов албум-
  • нов сингъл-
  • fria

2024-та ще бъде една от най-динамичните за испанеца

Латино иконата Енрике Иглесиас се завръща на музикалната сцена не просто с нов сингъл, а и с новината за готов нов албум. Проектът се казва „FINAL VOL. 2” и се очаква да излезе през пролетта. Обявени бяха и нови дати от превърналото се в сензация турне с Pitbull и Ricky Martin. По всичко личи, че 2024-та ще бъде една от най-динамичните за испанеца.

Парчето “Fria” e вторият сингъл от „FINAL VOL. 2”. Албумът “FINAL VOL. 1” достигна над 3 милиарда стрийма и е сертифициран 6 пъти като платинен в САЩ. В класациите на Billboard колекцията на Енрике Иглесиас успешно се задържа в чартовете за латино албуми в продължение на 10 седмици. Тези постижения затвърждават артиста като световна музикална икона и правят очакванията към предстоящия проект на Енрике Иглесиас още по-големи.

Безспорно Enrique Iglesias е най-изявеният латиноамерикански изпълнител в историята на музиката, като има 154 #1 сингъла в класациите на Billboard и 27 #1 сингъла в класацията Hot Latin Songs на Billboard. В момента той държи рекорда за най-много #1 сингли в историята на чарта. През годините има колаборации с изпълнители като Whitney Houston, Lionel Richiе, Pitbull и др.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА