Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 11:15 3 219 8

„Мадам Уеб“ е най-гледаният филм в България

  • мадам уеб-
  • дакота джонсън-
  • кино-
  • бокс офиси-
  • класации

На втора позиция в топ 10 е друга премиера - биографичната драма "Боб Марли: One Love"

„Мадам Уеб“ е най-гледаният филм в България - 1

Кой е най-гледаният филм в кината у нас? Дакота Джонсън в ролята на Касандра Уеб в "Мадам Уеб" се хареса най-много на българските зрители, сочат обобщените данни от киносалоните след миналия уикенд. Премиерното заглавие от "Марвел" за парамедика супергерой събра 8332 зрители и реализира 123 436 лева приходи от билетите им.

На втора позиция в топ 10 е друга премиера - биографичната драма "Боб Марли: One Love", която привлече най-много публика в САЩ. Историята за живота на реге музиканта от родната му Ямайка до международната слава е гледана вече от 4534 зрители и има 63 283 лева постъпления за първия уикенд у нас.

Българският "Пулсът на танца", който беше на върха на зрителския интерес преди седмица, слезе на трета позиция. Историята за взаимоотношенията между млада шампионка по спортни танци, преживяваща труден момент, и треньора ѝ е привлякла интереса на 14 779 зрители, а за десет дни приходите възлизат на 63 283 лева.

На четвърто място е канадската анимацията "Легенда за пеперудите". Пътешествието на гъсеницата Марти, пеперудата Дженифър и другарчето ѝ Патрик е проследено от 7498 зрители и отчита за десет дни 83 843 лева.

На пето място е комедията "Обичам да те мразя", която вече месец и половина е сред най-гледаните филми. Двойното запознанство на двама непознати, започнало от ненавист и стигнало до любов, има 45 520 зрители и приходи от 588 234 лева от билетите им.

Шеста позиция е за екшъна "Пчеларят: Смъртна присъда". Как героят на Джейсън Стейтъм - пенсиониран свръхтаен агент, успява да достигне да поръчителите и главата на финансова измама, са гледали вече 55 635 зрители, а за месец и половина приходите от билети са в размер на 588 234 лева.

На седмо място е "Аргайл: Супершпионин". Преплитането на измислен и реален сюжет - истории от книгите на популярна писателка, която предсказва събития, интересуващи тайни агенции, са гледани вече от 19 510 зрители, като за трите седмици в кината приходите възлизат на 264 541 лева.

Осмо място е за третата премиера от миналия петък - българският "Киберпрестъпност/Story-та". Съвместният проект между ГДБОП и Кино академия за таланти за заплахите в интернет е събрал 3836 зрители и реализира 51 108 лева от билетите им.

На девета позиция е "Уонка", който вече два месеца и половина е сред най-гледаните филми у нас. Фееричният мюзикъл за героя от "Чарли и шоколадовата фабрика" има вече 70 338 зрители и 858 008 лева приходи.

Десета позиция заема анимацията "Патешки истории". Пътуването до Ямайка от Ню Йорк на цялото патешко семейство Малард е проследено от 58 762 зрители и отлита 25 283 лева след деветата си седмица в кината.

През миналия уикенд в киносалоните са били общо 34 428 зрители. Миналата година по същото време общият им брой е бил 45 867 души, като един на четирима е предпочел "Ант-Мен и Осата: Квантомания".


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    7 0 Отговор
    Как "Патешки истории" е проследено от 58 762 зрители и отлита 25 283 лева след деветата си седмица в кината? Билетчето да не е 50 ст?
  • 2 Исторически парк

    13 0 Отговор
    После не се чудете що 80% от българите са де б или
  • 3 Пич

    9 0 Отговор
    Четем , и ревем.....четем , и ревем.....
  • 4 Ден

    7 0 Отговор
    Балканското племе го облъчиха и превърнаха в обикновен,зомбиран консуматор!
  • 5 Гост

    5 0 Отговор
    На това филмче само му видях трейлъра и рабрах ,че не струва поредната Марвел боза .или там каквото е .
  • 6 Зрител

    2 0 Отговор
    Поредният холивудски боклук!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.