Last news in Fakti

8 Април, 2024 13:58 854 2

Васил Найденов ще открие Sofia Summer Fest 2024 през юли

  • sofia summer fest-
  • васил найденов-
  • филми-
  • фестивал-
  • летен фестивал

60 дни ще продължи тазгодишното издание на летния фестивал

И тази година лятото ще се радва на култура в парка.

Петото издание на Sofia Summer Fest се предвижда от 18 юли до 18 септември отново в Южен парк с акцент върху театралната сцена и филмите.

„Освен многото театър и кино, тази година ще наблегнем на детската програма.

През уикендите предвиждаме по две детски представления, както и благодарение на НФЦ ще имаме фестивал за български детски филми. А най-новото е, че планираме да имаме и библиотека, в която ще правим представяния на книги и срещи с авторите“, споделя програмният директор на Sofia Summer Fest, Борислав Чучков.

Фестивалът ще бъде открит от Васил Найденов, билетите за концерта му са вече в продажба в мрежата на Eventim.

“Намаляваме времето на фестивала, както и концертите. Знаем, че има оплаквания от шума, който в по-голямата си част няма общо с нашия фестивал, но все пак взимаме мерки. Желанието ни е да няма разделение между хората, които харесват фестивала и ни посещават и тези, които се оплакват от шума“, споделят организаторите на фестивала.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тези

    0 0 Отговор
    които се оплакват от шума за жителите на кв. Иван Вазов и кв. Лозенц. Техните домове са изложени постоянно на шумов тормоз. Всъщност, те не могат да се ползват от комфорта на своите домове. Тези, които харесват фестивала след като се "накефят" и си изпият биричката се качват на превозните средства, и се прибират по домовете си - кой откъдето е дошъл... И така всяка вечер ! И не само вечер, но и през деня.