Last news in Fakti

12 Април, 2024 14:46 2 343 14

Русия отказа да пусне новия филм на Гай Ричи ТРЕЙЛЪР

  • гай ричи-
  • русия-
  • филм

Министерството на културата посочи бюрократична причина - документацията на „The Ministry of Ungentlemanly Affairs” не отговаряла на изискванията за получаване на сертификат

Документите, подадени за разпространение на филма на Гай Ричи „Министерството на неджентълменските работи“/„The Ministry of Ungentlemanly Affairs”/ не отговарят на изискванията на правилата за издаване на удостоверение за разпространение, потвърдиха от пресслужбата на Министерството на културата на Руската федерация, предаде РИА Новости.

По-рано компанията за разпространение на филми "Волга" съобщи, че филмът не е получил сертификат за разпространение от Министерството на културата на Руската федерация за избраната дата - 25 април. Пресслужбата на Kinopoisk отбеляза, че в алинеята, посочена в уведомлението, една от причините за отказа може да бъде наличието на грешки в документите, представени за получаване на сертификат за разпространение, както и фактът, че се пускат няколко подобни филма на премиерната дата, избрана от лицензодателя.

„Филмът на Ричи не получи удостоверение за разпространение както за прожекция в кината, така и за онлайн прожекция поради това, че представените документи не отговарят на изискванията на буква „д” от параграф 18 от Правилата за издаване и отказ при издаване и отнемане на удостоверение за разпространение на филми, одобрени с Указ на правителството на Руската федерация № 143 от 27 февруари 2016 г. Уведомлението за отказа беше официално изпратено до заявителите“, се казва в изявлението.

Министерството също така потвърди, че вече са получили редица писма от руски продуценти, в които се посочва, че кината в страната вече са определили дати за други филми, пуснати по-рано от въпросният филм.

Главната роля във филма се играе от Хенри Кавил. Сюжетът се съсредоточава върху специална служба, създадена във Великобритания по време на Втората световна война за борба с нацистите.

Филмът трябваше да излезе в Русия на 25 април. Това е първият филм на Ричи, който не получи сертификат за разпространение в Русия.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    11 5 Отговор
    О Л И Г О Ф Р Е Н

    Коментиран от #3

  • 2 Така е

    12 26 Отговор
    в диктатурите. Рашистан не е свободна страна. "Руския мир" е концлагер.
  • 3 Визираш

    8 19 Отговор

    До коментар #1 от "ДОНЧО ГОРСКИЯ":

    Путин, нали?
  • 4 Зевс

    27 5 Отговор
    Доколкото разбрах от статията има проблем с подадените документи, а не, че са спрели филма. Ще ги попълнят пак, ще отстранят грешките и готово. Е, ако във филма Гай Ричи, който между другото доста му падна нивото, е решил да се изгаври с историята, може пак да се окажат грешни документите ;)
  • 5 Ко речи?

    26 1 Отговор
    Алоу, ФАКТИчески неграмотните! Какви Affairs? Warfare!
  • 6 ти да видиш

    25 3 Отговор
    Ако е тотал боза, като "Гадни копилита" на Тарантино, нормално да го спрат!
    Наглоcaксите постоянно се опитват да подменят, изопачат и опорочат историята!
  • 7 Хи хи хи хи

    6 23 Отговор
    Аааа в Русия ще прожектират само китайски филми
  • 8 Никой

    3 22 Отговор
    Поданиците на Путлер ще летуват вече в Северна Корея. Поради международната изолация руските туристи ще почиват по плажовете на КНДР където отблизо ще се запознаят със истинския комунизъм,рай построен за руските братушки.

    Коментиран от #11

  • 9 !!!?

    6 20 Отговор
    В "руския мир" по Канал 1 текат филми само за "великата специална военна операция"...!!!?

  • 10 Сандо

    12 0 Отговор
    Болшинството хора изобщо не схващат какъв моще фактор за въздействие върху масите е киното.А на това дори великият Владимир Илич е обърнал внимание,макар че по онова време киното е било в бебешкия си период.И няма нищо чудо,нито подсъдно в това,че официалните власти в някои страни се стремят да защитят населението си,и особено младите хора,от крайно вредни с внушенията си филми.И според мен това е правилно,особено като гледам до какви илитерати са доведени съвременните млади хора.

    Коментиран от #12

  • 11 Гост

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "Никой":

    Не бъркайте диктатурата с комунизъм. Нямат нищо общо.
  • 12 Гост

    11 0 Отговор

    До коментар #10 от "Сандо":

    Дори в либералният запад има много филми, които са забранени за лица под 18 г. Всяко общество си определя критериите.
  • 13 ИНГИЛИЗКИ ФАНТАСМАГОРИИ

    3 0 Отговор
    БАЙ ХИТЛЮ НАВРЯ ПОД ЗЕМЯТА ИНГИЛИЗИЯ С ФАУТАТА СИ.ГОЛЯМАТА МУ ГРЕШКА ЧЕ НЕ НАПРАВИ ДЕСАНТ ТАМ ПРЕДИ ДА НАПАДНЕ СССР.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.