Last news in Fakti

5 Януари, 2015 11:21 3 415 0

Кои са най-подходящите подаръци за именниците Йордан, Иван и Антон

  • именниците-
  • празниците-
  • именни дни-
  • ивановден-
  • йордановден-
  • антоновден-
  • йордан-
  • иван-
  • антон

В буквите на името са заложени различни вибрации, които са носители на кодове, предопределящи какво харесваме

Започна месецът на празниците. Като продължение на Коледа и Нова година, януари ни предоставя още време, посветено на близки, роднини и приятели. Това са големи празници не само за онези, които носят съответните имена, но и големи християнски празници изобщо.

Обикновено след коледно-новогодишните празненства идеите за подаръци са напълно изчерпани. Ето няколко съвета от международната платформа за електронна търговия kaymu, които не просто са идеи, а точните подаръци за тези именници.

Йорданов ден. Мъжете, празнуващи на този ден, обичат практичните подаръци. Неща, от които имат нужда и биха им влезли в употреба. Разбира се, в този случай се залага на индивидуалността на именника. Вие го познавате и знаете какво обича. Никога не би се разсърдил на козметика – парфюми, афтършейв и др. Дамите, от своя страна, биха се зарадвали на по-нестандартните подаръци, които не са очаквали да получат. Такъв например може да бъде картина или произведение на изкуството.

Ивановден. Ивановците не се впечатляват от материалните неща, освен ако не са изключително скъпи или с нумизматична стойност. Няма защо да се лъжем - те обичат скъпите неща. И все пак, ако вашият подарък е по-скромен, то заложете на старинните вещи – монети, стари часовници, статуетки. За дамите, празнуващи на този ден, изберете козметика и подаръци, които ще им оставят спомени, като разкрасителни процедури или почивки.

Антоновден. Мъжете, носители на това име, обикновено не са притенциозни и все пак това зависи и на кой зодиакален знак са представители. Подходящ подарък за тях са кожените изделия – портмонета, колани, якета. Избягвайте козметиката, тя не е сред любимите им подаръци, тъй като ги смятат за банални. Дамите с това име държат на забавните подаръци, които носят емоция. Ако не се сетите за такъв, винаги може да подарите цветя в саксия. Повечето от тях ги обожават.

Имената, които ни дават нашите родители, донякъде предопределят съдбата ни. В буквите на името са заложени различни вибрации, които са носители на кодове, заложени в нас и предопределящи какво харесваме и съответно какво не харесваме. В избора на подарък обаче не забравяйте и индивидуалността на всеки човек и неговите предпочитания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА