Last news in Fakti

11 Февруари, 2015 17:37 3 493 0

Ума Търман втрещи феновете си с ново лице

  • ума търман-
  • променена-
  • неузнаваемост-
  • втрещи-
  • ново лице

Холивудската звезда Ума Търман се появи на премиерата на минисериала The Slap ("Плесницата“) в Ню Йорк с променена до неузнаваемост физиономия, съобщи „Холивуд Рипортър“. В тъмен тоалет, почти без грим около очите и с яркочервено червило, звездата от „Гатака“, „Кил Бил“, „Клетниците“ и много други известни ленти веднага събуди спорове дали си е правила пластични операции на лицето.

Новата външност на актрисата бе широко коментирана от феновете й и в социалните мрежи, като доста хора изразиха мнение, че този вид тя едва ли би спечелила дори конкурс за...двойнички на Ума Търман.

Самата тя все още не е разкрила каква е тайната, но близки до нея са заявили, че изглежда така, просто понеже престанала да употребява козметика. Това обаче не е вярно, както личи и от снимките от събитието. Бюти-експертите са категорични, че промяната не е минала без блефаропластика (повдигане на клепачите) и фейслифтинг.

Всички си спомняме аналогичната история с не особено сполучливите трансформации по лицето на колежката й Рене Зелуегър отпреди няколко месеца и мнозина сега се шегуват, че двете диви явно посещават един и същи пластичен хирург.

През октомври Рене обясни, че хората просто отдавна не са я виждали и изобщо не знаят как изглежда тя в своите 40 и няколко години, когато тя живее много по-спокойно и пълноценно.

Ума Търмън още назвремето беше казвала, че не се харесва и се чуди какво намират хората в нея, след като в устата приличала на риба чук... Дали това е така, преценете сами, сравнявайки предишната външност на актрисата със сегашната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА