Last news in Fakti

19 Февруари, 2015 10:16 6 040 5

Арестуваха Ванила Айс по подозрения за взлом и кражба

  • ванила айс-
  • кражба-
  • взлом-
  • рапър

Той откраднал колело, нагревател за басейн и мебели

Бившият рап Ванила Айс е бил арестуван по подозрение за влизане с взлом и кражба в американския щат Флорида, съобщават от полицията, цитирани от списание "Ролинг Стоунс".

Певецът, чито истинско име е Робърт Ван Уинкъл, е заподозрян, че между декември и февруари е откраднал вещи от запориран имот, близо до дома му, съобщиха от полицейския участък в Лантана, щата Флорида.

Полицията съобщи, че някои от откраднатите вещи, включително мебели и велосипеди, са открити в дома му. По-късно вещите били върнати на истинския им собственик.

47-годишният ван Уинкъл дал показания под клетва и бил арестуван.

Г-н ван Уинкъл продаде 15 милиона копия от сингъла си Ice Ice Baby през 1990 година.

Той бе един от водещите белите рапъри към онзи момент, но през последните години кариерата му на певец избледня. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 0 Отговор
    Това се вика да паднеш от високо.
  • 2 denis

    0 0 Отговор
    до мис Милена Трачева: много се извинявам но явно не познавате гн- Робърт Матю Ван Уинкъл е първия култов бял рапър, до момента има много участия както в музиката така и в киното , и телевизията и именно един от телевизионните му проекти за реставрация на къщи го вкарва в белята той лично спонсорира проектите , и си е помислил че като дава хиляди долари за реставрация може да си прибере старите неща за себе си !
    Както вече се досетихте аз бих написал статията по интересно.
    Интересното е че човек който има милиони е станал клептоман или вехтошар!!!
  • 3 денис

    0 0 Отговор
    Ванила Айс платил 7000 долара гаранция и вече се готви да заснеме в събота новият епизод на Проект Vanilla Ice. От HGTV обаче се дистанцират от действията на Ван Уинкъл . Наскоро той бе съдя в канадския ех фактор.Напоследък Робърт участва в много телевизионни продавания и не може да се оплаче от липса на хонорари .Въпреки това признал на шерифа че е взел нещата от защото къщата била на близо до неговата , а му станало свидно за нещата които трябвало да се изхвърлят.
  • 4 Факира

    0 0 Отговор
    Говори се че българо-русофилите много ги кефел тоз Ванила Айс !
    Не знам дали заради музиката или някакъв въд пе.е.астия .

    :))
  • 5 denis

    0 0 Отговор
    българо-русофилите го мразят