Last news in Fakti

23 Февруари, 2015 17:42 5 251 4

Кои бяха най-секси на Оскарите

  • оскар-
  • най-секси-
  • церемония-
  • оскари-
  • бърдман

Каква полза от златната статуетка, ако не накараш папараците да въздишат по теб

Церемонията по връчването на наградите „Оскар“ е най-престижната в света на шоубизнеса. Да вземеш златната статуетка обаче не винаги е най-важното през най-бляскавата холивудска нощ.

За някои от присъстващите на събитието и на последвалите го партита е по-важно да откраднат вниманието на папараците и фотообективите. А едва ли има по-лесен начин за това от избирането на секси тоалет, който да обере очите на феновете.

През тази година приза за най-секси облечена знаменитост определено може да бъде връчен на манекенката Ирина Шейк, която се появи на партито на Vanity Fair  с полупрозрачна рокля, показваща максимално възможното от стройното й тяло.

Германската манекенка и водеща Хайди Клум пък припомни защо дълги години беше определяна за най-сексапилната жена в света. Тя заложи на прозрачна рокля, прекрасно описваща нейните форми. А ако се вгледаме в снимките бихме си помислили, че май и е забравила да си сложи бельо.

Няма как да не пренебрегнем и гаджето на Джейсън Стейтъм – манекенката Роузи Хънтингтън. Тя не бе толкова разголена колкото двете си колежки, но беше избрала зелена рокля, прекрасно подчертаваща нейните природни дадености


За сметка на това певицата Рита Ора също заложи на провокацията и на прозрачността. На червения килим тя беше малко по-консервативна, но за партито след церемонията бе избрала прозрачна рокля, оставяща малко на мъжкото въображение.


Сериозно внимание заслужи и прилепналата рокля на съпругата на Чанинг Тейтъм – Джена Тейтъм. Повечето модни критици пък обявиха за най-стилна сред дамите Дженифър Лопес.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    0 0 Отговор
    тия от публичните домове са ги събрали
  • 2 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ОРГИНАЛНИ РОКЛИ
    НО СВЕТА ОТКАЧИ НАПЪЛНО
    ВЕЧЕ ПО ИНТЕРЕСНО Е ТОВА КОЕТО НЕ СЕ ВИЖДА
  • 3 Никито Иванов

    0 0 Отговор
    по добре да бяха без роклите :) и без това сме ги виждали по така :)
  • 4 Дошo

    0 0 Отговор
    Какви са тия изсъхнали лелки бе?