Last news in Fakti

16 Юли, 2015 00:30 2 092 1

Как Том Круз прави опасна каскада (Видео)

  • том круз-
  • опасна-
  • каскада

Създателите на шпионския трилър на "Мисията невъзможна 5", публикуваха в  YouTube видео, което показва една от най-опасна каскади от филма - вкопчилия се във военен транспортен самолет на височина от 1700м над земната повърхност Том Круз. Актьорът е изпълнил каскадата без дубльор.

Камерата е била прикрепена на крилото на самолета. Круз е държан от две каишки, прикрепени за талията му и фюзелажа на самолета. Режисьорът е снимал осем дубала, за да има сцената от ръзлични ъгли.

Координаторът на каскадите отбелязва, че е имало опасност за живота и здравето на актьора, но той категорично е отказвал неведнъж предлаганата помощ от професионални каскадьори.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боливудски Чалгар с БМВ дизел

    1 0 Отговор
    набутаха му лещите в очите, заключиха му 10 точковия колан и го набутаха в Лунапарка... Хвала на Тъп Кур3 - кофти за Джеки Чан дето лежи по няколко месеца в гипс понеже си прави каскадите без памперс!