Last news in Fakti

18 Септември, 2015 15:55 9 978 2

Евтини ежедневни развлечения

  • bazar.bg-
  • глобус-
  • картичка

В напрегнатото ни и забързано ежедневие като че ли нуждата от малки дребни развлечения е все по-осезаема. Дори малки неща като една обикновена химикалка декорирана стилно може да повдигне настроението ни. Цената й е едва 5 лв., сочи справка в най-големия сайт за безплатни обяви bazar.bg. Друг интересен подарък (за вашата нежна половинка) може да е кутия-картичка с роза. Цената на единствената такава у нас (поне според обявата) е 15 лв. Размерите на артикула са 7х7х7 см.

За дома и офиса също има някои „практични” предметни подаръци. Един такъв е този глобус-диспенсър за напитки. Сферичната част се отделя и може да служи като охладител, ако се напълни с кубчета лед. Цената на практичния предмет е 38 лв.

Разбира се, предлагат се и някои по-специфични подаръци или такива за специални случаи, като например ръчно декорирана точилка за моминско парти. Тя може да бъде украсена по желание на клиента с или без надпис. Цената й е 17 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Един там

    0 0 Отговор
    С една дума - кич.