Last news in Fakti

27 Октомври, 2015 00:31 1 089 0

Ламар Одъм ще спира с наркотиците

  • одъм-
  • наркотици-
  • алкохол-
  • болница

Баскетболистът бе на крачка от смъртта поради употреба на дрога и алкохол

Ламар Одъм се възстановява в болница в Лос Анджелис, след като преди седмица бе намерен в безсъзнание в бардак. Причина за инцидента са употребата на наркотици и алкохол. Хора, приближени до баскетболиста, твърдят, че Одъм иска да промени живота си и да спре употребата на опиати.

"Единственото важно нещо за Ламар в момента е възстановяването му да протече без усложнения. Той е изцяло концентриран в това. Позитивен е, въпреки че движението му е изключително трудно, а това го безпокои, тъй като той е спортист и е свикнал на много движение. Ламар знае, че е получил втори шанс от Бог и иска да го използва по най-добрия начин.". заяви източник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА