Last news in Fakti

18 Декември, 2015 05:45 1 884 4

Геймъри ще мерят сили в София

  • гейминг-
  • геймъри-
  • софия-
  • турнир-
  • състезание-
  • подаръци

Организаторите предлагат и зала за свободна игра

Геймъри ще мерят сили в София - 1
Стопкадър: YouTube

На 19 декември от 10:00 часа едни от най-добрите гейминг отбори в България ще премерят сили в CS:GO турнир. По време на събитието ще се състезават четири отбора. Те са предварително класирани измежду 270 геймъра на провелите се на 21 и 28 ноември онлайн квалификации. 

Класиралите се на 1-во, 2-ро и 3-то място ще си разделят парична печалба от 1000 лева, както и много други награди. Играчите ще получат възможност да станат геймъри на BPro Gaming, да получат професионален мениджмънт, спонсорство и цялостна подкрепа за реализация на отборите им. 

Организаторите предлагат и зала за свободна игра. Всеки, който желае, ще може да регистрира себе си и клана си, за да се състезава срещу други отбори. За посетителите ще има много изненадани и томбола с подаръци. Събитието има за цел да се превърне в традиция и да подбира най-добрите в бранша.

Pro Gaming Alliance е неправителствена организация, създадена в подкрепа на професионалният гейминг в България. Основна цел на Сдружението е да допринесе за развитието на българската и международната гейминг общност.

Специален акцент се поставя върху организиране на информационни и други кампании насочени към здравето на децата, които играят електронни игри. Турнирът ще се проведе в Софарма Бизнес Тауърс, съобщиха организаторите на събитието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост от бургас

    0 0 Отговор
    вместо да насърчаваме децата да излязат от домовете си, да видят в какъв свят живеят, в каква реалност, зомбираме едно поколение овчи и бездушен живот, който освен кола и фастфуд не познават никакви други реалии, и тия ще създадат семейство и ще се грижат за децата си...как бе, как? Организатори на тези игри имат пряк интерес, защото тази компютерна зависимост ще продължи по този начин да пълни гушите на онези, на които не им пука за живота на младите. За мен този вид бизнес не се отличава по никакъв начин от друг бизнес, който създава зависимост- наркотици, цигари, алкохол...

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост от бургас

    0 0 Отговор
    ти от организаторите или от овчи души, които склонни да купуват и да прекарват времето си в играене на игри? И как разбра че съм тъп? Освен същото да се отнася за теб, за да правиш изводите си въз основа на един логичен коментар? Иди се гръмни в някоя тъпа игра, то всъщност целия ти живот преминава във вид на игра явно...детенцето на мама и тате
  • 4 Summon

    0 0 Отговор
    От тия неща се вадят пари и без да се налага да играеш или да оргазнизираш турнири. Само дето ти си прекалено ограничен да го разбереш това.