Last news in Fakti

27 Април, 2016 22:42 1 464 1

Мъж е в болница след катастрофа

  • мъж-
  • болница-
  • катастрофа

В лекия автомобил е пътувал

Мъж е в болница след катастрофа - 1

49-годишен мъж е в болница с четири счупени ребра след катастрофа по главен път Е-70, между Цар Калоян и Езерче, съобщават от полицията.

На прав участък от пътя Х.И. от Езерче, движейки се в посока Разград, губи контрол над управлявания от него VW Golf, навлиза в насрещното платно и се удря в челно в бус VW Transporter с русенска регистрация, управляван от 44-годишния Н.Д. от Езерче.

В лекия автомобил е пътувал 48-годишният С.П., а в буса - 47-годишният Г.Д.. Водачът на Golf-а, който е със счупени ребра, е без опасност за живота.

Останалите участници в пътно-транспортно произшествие в момента се преглеждат в МБАЛ-Разград. На шофьорите са взети кръвни проби за изследване. Продължава работата по разследване на обстоятелствата, довели до катастрофата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шака Зулу

    1 0 Отговор
    Гоуф е най бързата кола!