Last news in Fakti

1 Май, 2016 03:00 2 175 0

Ким Бейсинджър: Вече не си падам по лоши момчета

  • бейсинджър-
  • болдуин-
  • развод-
  • лоши момчета

Актрисата Ким Бейсинджър не се притеснява да разказва за драматичния си развод с Алек Болдуин и за това как се е борила за дъщеря си.

"Разводът е много трудно нещо за едно дете, независимо от усилията на всички да бъде безболезнен. А нашият беше много публичен гаден", казва тя в интервю за net-a-porter.com

62-годишната актриса се раздели с Алек Болдуин през 2002 г., след близо девет години брак, когато дъщеря им Айрланд беше само на 7 години. Бейсинджър споделя, че е положила много усилия, за да гарантира, че детството на дъщеря й ще бъде изпълнено с любов.

"Аз просто исках тя да бъде свободна, детството й да бъде изпълнено с любов, светлина, животни и много приятели", спомня си актрисата.

Макар Бейсинджър и Болдуин да бяха въвлечени в тежка четири годишна битка за попечителството над дъщеря им, днес те вече са изгладили недоразуменията.

"И аз и Алек вече сме по-разумни. "Животът продължава", смята Бейсинджър.

Сега, когато разводът й вече е в миналото, Бейсинджър забелязва, че вкусът й към мъжете доста се е променил. Актрисата споделя, че тя все още вярва в голямата любов, но вече не я привличат "лошите момчета". Към днешна дата Ким Бейсинджър има връзка с дългогодишния й стилист Мич Стоун. Тя е балансирана и живее в действителността.

"Не външният вид, а чувството за хумор и добротата са важните за мен неща", заключва помъдряло актрисата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА