1 372 1

Нина Добрев се събира с бившия си?

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Нашенската гордост в Холивуд Нина Добрев и голямата й любов - Иън Съмърхолдер, изпълняват по учебник правилото, че "където е текло, пак ще тече". Двамата позираха заедно за последния осми сезон на "Дневниците на вампира", където Нина се връща буквално заради натиска на феновете, които изискаха от сценаристите да я включат отново във финалните епизоди. Според злите езици бракът на Самърхолдер с колежката му Ники Рийд никак не върви добре и вероятността за рестарт в отношенията му с Нина не била въобще изключена. Добрев наскоро свърши със снимките на "Трите хикса", където си партнираше с Вин Дизел.

"Нина е особено момиче. Смея да твърдя, че е преживяла достатъчно голямо разнообразие с мъжете и на пръв поглед е невъзможно някой да я задържи задълго. Дали защото Иън беше един от първите й тогава тя бе съвсем млада, тя обаче все още е запазила чувството си за романтика само и единствено към него", издаде приятелка на актрисата.

Нина била съвсем внимателна в опитите си да вдъхне от старата любов на екс любимия си, тъй като била много респектирана от съпругата му. Иън се ожени преди една година за изненада на фенките му. Нина пък е сингъл от месеци след като се раздели с колегата си Остин Стоуел.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 01:56  01.08.16
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай