7 049 7

Андреа и Кубрат почетоха българските традиции

Тервел Пулев също присъства на празника

Снимки: Facebook
Снимки: Facebook
Константин Карагьозов

Една от най-известните светски двойки у нас - Андреа и Кубрат Пулев, почетоха българските традиции, пременяйки се в народни носии на фестивала в село Жеравна.

С тях бе и по-малкият брат на Кубрат - Тервел, който също се присъедини към празника в подходящо за случая облекло.

"Имаме си всичко, и традиции, и история. Да не забравяме откъде идваме, за сметка на външни влияния и чуждопоклонничество!", написа по-малкият Пулев в социалната мрежа Facebook.

"Жеравна 2016" е деветият фестивал на фолклорната носия, организиран в едноименното село.

 

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • една българка
  Отговор
  1 06:07  21.08.16
  Благодаря ви, че ви има!
 • ЙДШЯ
  Отговор
  2 13:50  21.08.16
  Чалгарската тумба се подиграва на българите! Андреа като е такава българка, защо не почна да пее български народни песни, а се налепа със силикон, свали си гащите и почна да цвили чалга барем я хареса някой боксьор... Тервел пък не знае, колко лъва има на герба на РБългария! Кубрат пък го чакаше цигански оркестър на летището... Големи българи - няма що!
 • atilazmeq
  Отговор
  3 15:20  21.08.16
  Ей заради такива коментари ме е срам да се нарека българин. Хората от другите държави си търсят причини за гордост а ние ги оплюваме. Дали ще са те или някой друг все ще се намери някой див селянин да ги оплюе. Българите като цяло не харесват успелите хора а им завиждат не на празно на нашият казан в ада няма дяволи да го пазят.
 • Тошибиян
  Отговор
  4 15:56  21.08.16
  Да не забравяме че Кличко имаше винкели в ръкавиците земаше анаболи и мача бил мафия а преди това Кличко беше жена и змията щела да му строши стъклената брадичка дреме ти дудука продължаваме напред
 • гост
  Отговор
  5 22:02  21.08.16
  Клоуни
 • 6 03:26  22.08.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Иванчо
  Отговор
  7 11:13  22.08.16
  Егати коментарите злобни ! Дори и само имената им са достойни за уважение , а успехите,които са постигнали,може само в мокрите си сънища да ги имате !

Напиши коментар:


Публикувай