Last news in Fakti

14 Ноември, 2016 21:25 2 357 0

Ричард Брансън отряза вратовръзката на непознат в Ню Йорк

  • ричард брансън-
  • вратовръзка-
  • отряза-
  • документален филм-
  • ню йорк

Милиардерът реже вратовръзки от години и ги пази окачени на една стена в хотела си в Чикаго

Ричард Брансън отряза вратовръзката на непознат в Ню Йорк - 1

Ексцентричният милиардер Ричард Брансън за пореден път показа на какво е способен, за да внесе малко радост в живота на непознат.

Основалият на компанията Virgin Group, беше в Ню Йорк в петък, за да представи новия си документален филм "Не поглеждай надолу" (Don't Look Down).

В блога си, публикуван на сайта на неговата компания Virgin Group, Брансън пише: "Ако погледнете в моя Twitter профил, аз описвам себе си като "отвратен от вратовръзките авантюрист, филантроп и размирник, който вярва, че идеите могат да станат реалност", известен още като д-р Да."

Публикацията му продължава с разказ за презентацията на Брансън, по време на която в залата имало само един човек с костюм и вратовръзка. С края на дискусията мъжът се затичал след Брансън и го помолил да му помогне да внесе повече радост и спокойствие в работната му среда.

"Както д-р Да, бях повече от щастлив да кажа: "да", пише Брансън.

След молбата милиардерът извадил ножица от джоба на сакото си и отрязал вратовръзката на мъжа. Да, той винаги носи ножица със себе си, точно с тази цел.

Ричард Брансън отряза вратовръзката на непознат в Ню Йорк

Брансън прави това години наред, а в хотела му в Чикаго дори има стена, на която са закачени всички вратовръзки, които е отрязал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА