1 847 0

Рецепта за щастлив брак

Венелина Маринова

Не звучи никак романтично, но Прю Лийт и съпругът й твърдят, че са намерили рецептата за успешен брак - живеят в отделни къщи, научаваме от dailymail.co.uk.

Двамата са се срещнали преди повече от пет години, но сключват брак миналия месец.

Лийт, 76-годишна, споделя, че са направили уговорка да продължат да живеят в отделни къщи, както преди брака, за да могат да се наслаждават на приятните страни на връзката им, без да се товарят с отговорности и домашни задължения.

"Той е фантастичен колекционер на книги и не само, това, което аз бих нарекла боклуци, за него са прекрасни сувенири и фантастични картини. Аз обичам реда и чистотата. На мен не ми трябват всичките му вещи вкъщи, на него пък не му е нужно моето чистене.”

Затова мъжът, който тя описва като забавен, щедър, начетен, интересен и много привлекателен, й идва на гости, след това се прибира в собствената си къща.

"Това е просто идеално. Имам си мъж, но не ми се налага да се грижа за неговите вещи, да му пера и гладя дрехите".

Тя се запознава с новия си съпруг, след смъртта на първия, с когото има 38 години брак, на парти у общ приятел. Свързва ги общата им страст към пътешествията, добрата храна и книгите.

"Ние просто искаме да бъде семейство. Сключването на брак означава щастие и ангажимент, обещание да бъдем заедно в добро и зло, в здраве и болест, в богатство и бедност, докато смъртта ни раздели, както сме гледали във всички глуповати романтични филми ," обяснява госпожа Лийт.

Тенденцията „да живеят разделени заедно” се среща все по-често през последните години, сочат проучвания във Великобритания.

Тим Бъртън и Хелена Бонъм Картър са звездна двойка, която беше избрала този начин на семеен живот, преди да се разделят през 2014 г.Още по темата

 • Кати Прайс съживява брака си с тройки

  Кати Прайс съживява брака си с тройки

  Кати Прайс иска да съживи брака си с тройки, съобщи Metro. Преди време бившият британски модел призна, че пламъкът в нейния сексуален живот със ...
  10.01.2017
  5 073
  6

Напиши коментар:


Публикувай