1 312 0

Ким Кардашиян разкара Кание Уест

Ким Кардашиян разкара Кание Уест
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Ким Кардашиян накарала съпруга й Кание да не живее с децата им заради нестабилизираната му психика. Според източници от обкръжението на двойката Кардашиян не искала мъжът й да бъде с децата, защото състоянието му остава ненадеждно, макар и да се е стабилизирало, пишат американските таблоиди.

Според източниците, въпреки трудностите, Ким вярва, че лечението, което получава съпругът й, ще помогне на отношенията им. Той беше хоспитализиран преди повече от седмица. Все още няма официално изявление на представители на рапъра за здравословното му състояние.

„Това беше истински ад. Поведението на Кание много силно се отрази върху брака им. Но Ким чувства облекчение, че той получава помощта, от която се нуждае. Тя смята, че това ще го спаси и ще помогне на брака им“, споделя един от източниците.

Друг добавя, че макар в семейството да има проблеми, любовта между Ким и Кание не намалява: „Както във всички отношения, те също имат разочарования и проблеми. Но те се обичат“, изтъкна приятел на семейството. В края на миналия месец Кание Уест постъпи в психиатрична клиника заради нервен срив от претовареността си работата си.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай