Last news in Fakti

7 Декември, 2016 11:42 2 527 0

Нейно величество в коледни одежди (снимки)

  • елизабет втора-
  • мадам тюсо

Восъчните фигури на Елизабет Втора и нейното семейство в музея на Мадам Тюсо в Лондон бяха украсени с коледни пуловери

Нейно величество в коледни одежди (снимки) - 1
Снимки: БТА/АР

Восъчните фигури на британската кралица Елизабет Втора и нейното семейство в музея на Мадам Тюсо в Лондон бяха украсени празнично с коледни пуловери. Събитието е в подкрепа на благотворителна акция в полза на децата, съобщи Би Би Си.

Восъчната скулптура на 90-годишната кралица в лондонския музей вече е облечена в зелен пуловер с картинка на куче от породата корги. Облеклото й е част от отбеляването на Деня на коледния пуловер на 16 декември и инициативата "Спасете децата".

Фигурите на принц Уилям и херцогинята на Кембридж - Кейт Мидълтън получиха двоен пуловер. "Всеки обича кралското семейство и всеки обича коргитата. Затова за нас беше изключително важен техният принос за кампанията", каза ръководителят на връзки с обществеността на инициативата Хелена Уилтшир.

Нейно величество в коледни одежди (снимки)

Нейно величество в коледни одежди (снимки)

Восъчните фигури на принц Филип, принц Чарлз, херцогинята на Корнуол Камила и принц Хари също бяха облечени в коледни пуловери. Те ще останат в тази премяна до края на декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА