760 0

Брад Пит иска да "покрие" борбата за попечителство

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Холивудският актьор Брад Пит възнамерява да поиска забрана на публичност относно споровете за опеката над децата, които води със своята съпруга Анджелина Джоли, съобщава TMZ. Пит счита, че публичното обсъждане на семейния конфликт причинява вреда на децата. Във вторник той подаде документи, необходими за преразглеждане на експертно заседание в съда, където да се помисли върху възможността да се забранят публични публикации за техните дела.

По информация на изданието, Джоли се опасява, че нейният мъж ще се опита да използва това, за да се сдобие с разрешение на неочаквани посещения на децата. Източник на TMZ, свързан с Пит, опровергава това предположение.

Джоли поиска развод на 19 септември. По неофициална информация последната капка за възможността да е с Пит бил спор в частен самолет, при който Пит ударил едно от осиновените им деца. Разследването се проведе в Лос Анджелис, но не откриха факти да е имало насилие.

Пит и Джоли са заедно от 2005 г., но се ожениха през 2014 г. и имат шест деца – три биологични и три осиновени. Анджелина не покани съпруга си на Деня на благодарността да види децата. Актьорът може да не ги види и по Коледа.

САЩ


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай