1 719 0

Вредите от здравословния живот

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Всички говорим за здравословно и се стремим да го постигнем. Но в днешно време съществува група хора, които вече сякаш са преминали границата на здравословното… с прекалено здравословния си начин на живот и мислене, хора, които са подминали златната среда и са стигнали до крайности.

Добре е да се замислим какво прави начина ни на живот здравословен, кой и как определя тези стандарти и кое е най-важното в т.нар. “здравословен живот”.

Американският публицист, журналист и комик, автор на книгата "Да умреш здрав", А. Дж. Джейкъбс за период от една година следва всеки възможен съвет за здравословен живот — от използването на сериознo количествo слънцезащитен крем до носенето на каска, докато пазарува. В тази лекция за TED той споделя изненадващите прозрения, до които е достигнал благодарение на този нелесен експеримент — да живееш здравословно, с много хумор и проникновени изводи

Вижте видеото (може да заредите субтитри на български език от иконката долу вдясно, която се визуализира след стартиране на видеото):Напиши коментар:


Публикувай