Last news in Fakti

28 Януари, 2017 09:21 1 570 1

„Чудото“ на естетичната медицина: BTL Vanquish Me – неинвазивни и безконтактни терапии

  • медицина-
  • терапия-
  • btl
„Чудото“ на естетичната медицина:  BTL Vanquish Me – неинвазивни и безконтактни терапии - 1

Напредъкът в технологиите се отразява благоприятно и върху естетичната медицина. С интегрирането на хай-тек технологии, новите уреди на пазара осигуряват безболезнени и неинвазивни терапии. Пациентите не усещат дискомфорт, а резултатите са налице само след няколко процедури.

Сред многообразието от продукти в помощ на естетичната медицина се откроява иновативният уред на БТЛ Индъстрийз – BTL Vanquish Me. Това, което отличава апарата е, че на практика няма никакъв контакт с кожата. За разлика от тежките операции, на които до скоро се подлагаха дамите в името на красотата, BTL Vanquish Me изобщо не докосва пациента.

Основно предимството на уреда е, че не крие рискове от допускане на грешки, които могат да бъдат с тежки последици. Апаратът работи на принципа на радиочестотните вълни и дава възможност цялата засегната тъкан да се третира едновременно. Уредът се загрява, като достига температура 40 градуса, а тъканта, която се третира, се затопля до 46 градуса. Усещането не е никак неприятно, а по-скоро има релаксиращо действие. Единственото, което се чувства върху тялото, е леко затопляне. След процедурата, пациента се връща към нормалния ежедневен ритъм, без да чувства никакво неразположение.

BTL Vanquish Me е уред, който може да бъде използван за сваляне на излишни килограми, като отделяте по 30-40 минути за всяка процедура. Терапиите нямат странично действие. Vanquish e тестван продукт, който предлага бързи и видими резултати, не крие рискове и е изключително ефективен.

Премахването на мазнините и мастната тъкан вече не изисква сериозни физически упражнения или подлагане на инвазивни интервенции. Напротив, напредъкът в технологиите позволява извайване на тялото, без натоварване и без болка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Галя

    0 0 Отговор
    Къде в Бургас има този уред?