Last news in Fakti

29 Януари, 2017 00:13 2 123 2

Вкараха Миша Бартън в психиатрия

  • бартън-
  • актриса-
  • психиатрия-
  • вещица
Вкараха Миша Бартън в психиатрия - 1
Снимка: БТА/АР

Мегазвездата от сериала „Ориндж каунти” Миша Бартън бе приета по спешност в психиатрия, след като крещя в задния си двор, облечена само по тениска и вратовръзка, пише сайтът на звездите TMZ.

Актрисата е била отведена доброволно в лечебното заведение за оценяване на нейното ментално състояние след инцидента от четвъртък сутринта.

Според информацията, съседи са видели 31-годишната върху оградата на дома си в Западен Холивуд да крещи, че майка ѝ е вещица. Тя също е крещяла, че светът ще се разруши. Също е викала и името на кучето си Зиги Стардъст.

Малко по-късно след инцидента актрисата, която навърши 31 години само преди дни, написа в Туитър: „Благодаря на всички за пожеланията за рождения ми ден. Ха-ха”.

Това не е първият нервен срив на актрисата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    4 0 Отговор
    Да сменя дилъра.
  • 2 Миша шашавата

    1 0 Отговор
    чак пък мега звездааааа😅😅😅