Last news in Fakti

2 Февруари, 2017 02:47 1 031 0

Таря Турунен с шоу в зала "Универсиада" (ВИДЕО)

  • таря турунен-
  • зала универсиада-
  • шоу-
  • концерт

Две чужди групи "ще подгряват" концерта в София

Финландската рок певица Таря Турунен ще доведе две чужди групи за концерта си в София, съобщиха организаторите от "Лауд консертс".

Полските прогресив метъли "Anvision" и английската мелодик рок група "Devilfire" ще се качат на сцената и ще "подгреят" публиката преди излизането на финландската прима. Концертът е на 7 февруари от 19.45 ч. в зала "Универсиада".

Датата у нас е част от европейското турне "The Shadow Shows", което започна през октомври и с което през лятото преди това Таря Турунен посети за пръв път Китай, Хонконг и Тайван.

В залата няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта в залата ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове напитки.

Вратите на зала "Универсиада" ще отварят в 18.30 ч., а първата група ще излезе на сцената в 19.45 часа. Билетите са на цена 40 лева, а в деня на концерта, както и на място ще бъдат по 50 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА