8 869 1

Вашият хороскоп за днес, 14.02.2017 г.

Венелина Маринова

Водолей

Днес дори и да имате усещането, че действията ви в професионален план са силно ограничени, е по-добре да се опитате да извлечете полза от това, отколкото да се опитвате да се борите с вятърни мелници. Вечерта ви очаква приятна изненада от любим човек.

Риби

Днес можете да се радвате на отлични резултати в професионалната сфера, ако се опитате да използвате фантазията си и оригиналните си хрумвания в тази посока. С лекота ще печелите възхищението на заобикалящите ви, както в службата, така и в личния ви живот.

Овен

Днес с премерени действия можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото ако сте нетърпеливи в преследването на целите си. Опитайте се да уравновесите положението си в материалната сфера. Приятна изненада от любим човек.

Телец

Днес си наложете стриктен контрол върху чувства, думи и действия, ако искате да нямате проблеми в професионалната сфера. Не си мислете, че ако атакувате открито недоброжелателите си ще имате успех. Вечерта ще се почувствате истински обичани и ценени.

Близнаци

Днес мнозина от вас ще бъдат възпирани и ограничавани от прякото си обкръжение в професионалната сфера. Опитайте се да приемате спокойно недостатъците на текущата ситуация, защото нещата около вас могат много бързо да се променят в положителна посока.

Рак

Днес с лекота ще се освобождавате от негативните влияния в професионалната сфера, което и ще ви даде възможност да затвърдите заетите от вас до момента позиции не само в делови, но и в материален план. Приятна изненада от интимната ви половинка.

Лъв

Днес лесно ще установявате контакт със заобикалящия ви свят. Като че ли с присъща само за вас лекота ще успявате да печелите съмишленици сред високопоставени особи. Вечерта ви ще бъде изпълнена с приятни емоции и изненади.

Дева

Днес вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото ви или спестените от вас финансови средства. Разумно подхождайте във всеки един момент, защото едва ли ще ви е приятно да имате неприятности в област, където се надявате на по-голяма стабилност.

Везни

Денят не е особено благоприятен за нововъведения в професионалната сфера. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти. Обърнете внимание на стари болежки.

Скорпион

Днес ще се справите с текущите плащания, които не търпят отлагане във времето. Опитайте се да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да ги върнете скоро. Приятна изненада от любим човек.

Стрелец

Днес с упоритост и амбиция можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото, ако решите да останете в ролята на наблюдател. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще увеличите чувствително финансовите си постъпления.

Козирог

Днес ще можете да постигнете много повече в професионалната сфера, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас, защото не знаете на вас какво ви предстои в бъдеще време.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 05:38  15.02.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай