Last news in Fakti

21 Март, 2017 11:42 786 0

Доналд Тръмп ще става дядо!

  • доналд тръмп-
  • внук-
  • дядо-
  • ерик тръмп-
  • момче

Това ще бъде деветото му внуче

Доналд Тръмп ще става дядо! - 1
Снимка АП/БТА

Американският президент Доналд Тръм отново ще става дядо. Синът му Ерик и съпругата му Лара очакват първото си дете през септември. Това ще е деветото внуче на Тръмп.

Новината бе оповестена не другаде, а в любимата социална мрежа на американския президент – Туитър.

Ерик Тръмп публикува снимка, на която целува жена си, като коментарът към нея гласеше: "Лара и аз сме развълнувани да съобщим, че прибавяме момче към екипа на Тръмп през септември. Това беше една изумителна година. Благословени сме!"

Доналд Тръмп ще става дядо!

Президентът на САЩ сподели това съобщение на своята страница в Туитър, като добави: "Поздравления, Ерик и Лара. Много се гордея и се радвам за двама ви!".

"Много ни харесваше името Чарли, но вече нарекохме така кучето си, така че това отпада", заяви 33-годишният Ерик пред сп. "Пийпъл", запитан как той и съпругата му смятат да кръстят бъдещия си наследник.

Двамата се венчаха през ноември 2014 г. в курортния комплекс Мар-а-Лаго, който е собственост на Доналд Тръмп. Преди сватбата, двамата излизаха в продължение на 6 години.

Доналд Тръмп има пет внучета от сина си Доналд младши и още три от дъщеря си Иванка.

Доналд Тръмп ще става дядо!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА