Last news in Fakti

28 Март, 2017 21:32 1 110 0

CPMotion на BTL Industries ефективно раздвижва ставите

  • стави-
  • раздвижване-
  • апарат
CPMotion на BTL Industries ефективно раздвижва ставите - 1

Честите болки в долните крайници измъчват хората в различни възрасти. Тези болки могат да бъдат причинени от мускулите, ставите, нервите или ставните връзки. Продължителното ходене и стоене на крака водят до бързо износване и до чести оплаквания от болки в краката, отоци, разширени вени.

Медицината твърди, че ходенето пеш по 2 до 5 км дневно е изключително полезно. Когато имате възможност ходете боси по тревата, по пясъка или по дървения под у дома.

Когато краката ви са много уморени, вследствие на голямо натоварване, можете да приложите масаж на стъпалата или да използвате охлаждащ мехлем.

Според специалистите, най-удачния начин да правите профилактика както на ставни заболявания, така и на техните симптоми е, чрез упражнения за подобряване на подвижността на ставите.

Ако се възстановявате след травма на крака — счупване, разтягане и искате бързи резултати, можете да се насочите към процедури с модерния апарат CPMotion на БТЛ Индъстрийз. Така обездвижения ви крайник бързо ще възстанови двигателната си способност.

Медицината напредна и дава комплексни и бързорезултатни решения. Продукт на усилията на съвременната медицина и технологии е CPMotion на БТЛ Индъстрийз. Апаратът намира широко приложение в съвременната физиотерапия, особено след фрактури и следоперативна рехабилитация. Характерното за CPMotion е, че дава възможност за въздействие върху трите стави на крака.

Апаратът се управлява дистанционно и разполага с 13 предварително заложени програми за рехабилитация. Разполага с модул за глезена, който се нагажда според индивидуалния ъгъл на сгъване на глезена на пациента.

Интересен факт е, че при настъпване на травма при спортист, трябва да се избегне деградацията на мускула, причинена от обездвижването на мускула. Рехабилитаторите непрекъснато търсят правилното решение на проблема, как да избегнат загубата на функционалност на обездвижения крайник и възможно най-скоро да бъде компенсирана фактическата деградация. Това означава, че мускулите на спортиста, получил травма не трябва да излизат от ритъма на тренировките, за да се избегне необратима дистрофия. Точно в този момент, е мястото, където на помощ идва CPMotion.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА