Last news in Fakti

8 Април, 2017 15:02 9 002 6

Истинско дете Маугли бе намерено в индийската джунгла (ВИДЕО)

  • маугли-
  • индия-
  • маймуни-
  • дете-
  • момиченце-
  • откриха-
  • джунгла

Малкото момиче е било отгледано от маймуни

Истинско дете Маугли бе намерено в индийската джунгла (ВИДЕО) - 1

Момиченце, излязло сякаш от страниците на безсмъртната творба на Ръдиард Киплинг „Книга за джунглата“, бе открито да живее сред маймуни в индийската джунгла, съобщава "Дейли Мирър".

Осемгодишно дете, което не може да комуникира и се разхожда на 4 крака, е било отгледано от приматите в отдалечения природен резерват Катарниагат, щата Утар Прадеш. То щастливо си седяло насред стадо маймуни, когато случайно било забелязано от инспектора Суреш Ядав, който бил на рутинна патрулна обиколка в района.

Полицейският служител се опитал да прогони маймуните, но те започнали да му крещят, като към тях се присъединило и детето. Той все пак успял да отведе малката и я предал на властите, които са поели грижите за нея.

Истинско дете Маугли бе намерено в индийската джунгла (ВИДЕО)

Момиченцето, което не може да ходи изправено на два крака и комуникира чрез крясъци, било наречено „Истинското момиче Маугли", с препратка към литературния герой, отгледан от вълци в индийската джунгла.

Резерватът, в който дивото момиченце е било открито се намира в северната част на Индия, край границата с Непал.

Сега “Момичето Маугли“ живее под болнично наблюдение, плаши се от хората и се държи агресивно към тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    13 4 Отговор
    Сега момиче Маугли оня ден русалка в понеделник ще намерят сигурно Кентавър
  • 2 Пепи

    1 7 Отговор
    Плющи малко с хора бре.Кво само с маймуни се плющи.
  • 3 кроко

    2 0 Отговор
    От това дете няма да стане човек. Едни познати си осиновиха дете, приблизително на неговата възраст, било е гледано прилично, т.е. не е слаботелесно и под нормалния ръст за годините си, защото в домовете и т.н. им дават съвсем малко храна и много деца са ненормално дребни за възрастта си. Обаче след като много години не е имало родител до него да го учи, да му говори и т.н. на дете му е много трудно да помни. Извода е че има периоди в които трябва да се развият определени неща в човешкия мозък и изпуснеш ли ги...

    Коментиран от #5

  • 4 Фактолог

    8 2 Отговор
    В България мауглита колкото искате - влезе в дълбините на циганските махали и ще ги откриете.
  • 5 Мършата

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "кроко":

    Това го подтвърждават комунягите! Комуняга комунизъм печи го, вари го невърши за нищо! Няма по тъпи хора от комунягите! Покажи ми пример за нормална комуняшка държава? Добро утро, такава няма!
  • 6 Глорчето

    0 0 Отговор
    😯