Last news in Fakti

1 Май, 2017 17:52 4 386 2

Клуни дава 1,3 милиона за раждането на децата му

  • клуни-
  • амал-
  • близнаци-
  • раждане-
  • деца-
  • лекари
Клуни дава 1,3 милиона за раждането на децата му - 1
Снимка: БТА/АР

Джордж и Амал Клуни усилено се готвят да стават родители. Двамата очакват близнаци – момче и момиче. Звездната двойка се е заела с голям ремонт в техния британски дом. Актьорът е наел и най-добрите лекари за своята жена, за които е приготвил около 1,3 милиона долара. Тази сума е за резервиране на цяло болнично крило, масажистки от Италия и акушерки с медицинско образование, чиито услуги са ползвали членове на кралското семейство.

Джордж доста се безпокои за здравето на жена си, затова и бил готов да даде огромните суми за най-добрите лекари и най-добрите условия, в които да се появят децата му, пише OK Magazine.

„Джордж се притеснява, че раждането може да е опасно за Амал – разказва източник пред изданието – но след дълги разговори те решили да осъществят мечтата си и да станат родители“.

Изданието добавя, че преди време излязла и информация, че поради неудобства, свързани с бременността на Амал, двамата спят в различни спални.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 robin

    3 0 Отговор
    Как няма да се притедняват?!Нормалните хора,на тяхна възраст ,тръпнат в очакване на внуци.
  • 2 Кака Гинка

    2 1 Отговор
    Напоследък стана много популярно жени на 50-65 години да стават майки,вместо баби.Да са живи и здрави,ама не е ли малко късничко за подобни работи?