Last news in Fakti

4 Май, 2017 12:08 2 445 2

Без паника, кралицата е жива!

  • кралицата-
  • великобритания-
  • спешна среща-
  • кларско домакинство-
  • служители-
  • елизабет ii-
  • бъкингамския дворец

Спекулациите около смъртта на Елизабет II се появиха заради свиканата от нея спешна среща на цялото кларско домакинство

Без паника, кралицата е жива! - 1
Снимка: shutterstock

От Бъкингамския дворец бяха принудени да отрекат, че кралица Елизабет II или съпругът ѝ принц Филип са починали, след появилите се спекулации по темата заради днешната извънредна среща, свикана от нейно величество.

Всеки един служител на кралското домакинство, от всеки край на страната, се очаква да присъства на извънредната среща, която ще бъде водена от лорд Чембърлейн — управител на кралското домакинство и сър Кристофър Гайт — личният секретар и дясна ръка на кралица Елизабет II.

Спекулациите около евентуалната смърт на кралицата и съпругът ѝ се появиха първо във френските медии, които съобщиха, че 95-годишният принц Филип е починал.

От Бъкингамския дворец отговориха светкавично на тази дезинформация с официално изявление, в което успокоиха британците: "Можете да бъдете сигурни, че нито кралицата, нито принц Филип са мъртви."

Малко по-късно, в друго съобщение, се казваше, че срещата, която ще се състои в 10:00 часа британско време, "не трябва да бъде повод за безпокойство".

Но хората се разтревожиха.

Бивш служител в Бъкингамския дворец заяви пред в. "Метро", че за 10-те години работа за кралското семейство не е виждал нещо подобно.

Според друг служител от кралското обкръжение часът на срещата е крайно необичаен и предполага, че ще бъде съобщено нещо важно.

Така или иначе това извънредно събиране на кралското домакинство бе описано като "крайно необичайно" и стана причина за множеството спекулации, сред които и тази за смъртта на Елизабет II.

Без паника, кралицата е жива!
Снимка АП/БТА


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 митко

    8 0 Отговор
    На нас българите е все тая дали е жива или не. По ме интересува тук да сме живи и здрави!

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "митко":

    Прав сте, но нашите ръководители не мислят така. За тях запада и в частност Англия, са като роден дом. Никой не се интересува от простолюдието !