Last news in Fakti

13 Май, 2017 12:01 2 305 0

Меси разкри кога ще се жени

  • меси-
  • сватба-
  • антонела-
  • барселона

Каталунска фирма храни гостите, Пике и Шакира сред поканените

Меси разкри кога ще се жени - 1
Снимка: БТА/АР

Футболната звездата Лионел Меси и любимата му Антонела обявиха дата за сватбата. Първоначално се смяташе, че ВИП събитието на годината ще се проведе на 24 юни, когато е рожденият ден на футболиста, но организацията ще бъде забавена със седмица за 30 юни.

Очаква се Меси и Антонела да направят две церемонии - едната за роднините в Аржентина и една за приятелите и колегите в Барселона, на която да присъстват повече от 600 гости, но явно двойката е решила да обедини събитията в едно.

Каталунската фирма, която нахрани гостите на сватбата на Карлес Пуйол, вече се похвали с мега поръчка за мезета и напитки за церемонията и купона след това.

Последният официален мач на Меси за този сезон е на 27 май срещу Алавес във финала за Купата на Краля, а на 9 юни е контролата Аржентина - Бразилия в Австралия. След това футболната звезда и годеницата му ще имат достатъчно време да организират щастливото събитие.

Според последните информации от Испания сред поканените ще бъде и семейство Пике, макар любимата му Шакира да е във вражда с половинката на Меси заради инцидент по време на барбекю вечер в дома на аржентинеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА