Last news in Fakti

22 Май, 2017 19:19 3 054 1

Шер бе обявена за икона (СНИМКИ)

  • шер-
  • икона-
  • музика-
  • награда-
  • билборд-
  • музикални награди

Списание Билборд раздаде годишните си музикални награди

Шер бе обявена за икона (СНИМКИ) - 1
Снимки: АП/БТА

Една от живите легенди на съвременната поп музика — Шер бе отличена като музикална икона, по време на тазгодишните награди на списание "Билборд".

71-годишната певица привлече всички погледи по време на церемонията, която се проведе в Лас Вегас, с два удивителни бляскави и провокативни тоалета. Тя за пореден път се доказа като гъвкава и енергична жена, над която времето и годините сякаш нямат власт.

Шер изпълни две свои песни — Believe ("Вярвам") и If I Could Turn Back Time ("Ако можех да върна времето назад").

Шер бе обявена за икона (СНИМКИ)


За хита си Believe, певицата се появи с доста оскъден сребрист тоалет и руса перука и по време на изпълнението танцуваше и скачаше като младо момиче. За второто си изпълнения тя излезе на сцената с онези известни буйни черни къдрици, високи ботуши и кожено яке.

Шер бе обявена за икона (СНИМКИ)


След двете си удивителни появи на сцената, Шер отново бе извикана да застане пред публиката, за да получи наградата "икона", за цялостно творчество.

Статуетката ѝ бе връчена от Гуен Стефани, която я нарече свой модел за подражание и заяви, че тя е жената, която показва на останалите как да бъдат силни.

"Мечтаех да се занимавам с музика, откакто бях на 5. И ето, че правя това от 53 години. Също така мога да задържа планк в продължение на 5 минути, само казвам", заяви певицата взимайки наградата си и благодари на своята майка и на хората, с които е работила през годините.

Шер бе обявена за икона (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    КРАСИВА АРМЕНКА Е
    А ПИШЕХА ЧЕ ЩЕ УМИРА ОТ СЪРЦЕ
    ХАХАХАХХАХАХАХАХ
    И ПИШЕЛА ЗАВЕЩАНИЕ
    НЕКА ВСЯКА ЖЕНА ДА ИЗГЛЕЖДА ТАКА НА 71 ГОДИНИ