Last news in Fakti

31 Май, 2017 18:27 6 139 3

Килограмите на Риана не са ваша работа (СНИМКА)

  • риана-
  • килограми-
  • тегло-
  • пълнее-
  • дебелее

Певицата е напълняла с цели 11 килограма

Килограмите на Риана не са ваша работа (СНИМКА) - 1
Снимка АП/БТА

Риана сякаш не може да понесе раздялата си с рапъра Дрейк. Нови снимки на изпълнителката загатнаха за начина, по който тя се справя с любовната мъка.

След като се завърна от освежаващото си пътуване до Кан, Риана бе уловена да излиза от дома си в Ню Йорк видимо променена. Обута в чифт широки дънки и синя развлечена блуза, певицата не приличаше на себе си.

Изпълнителката, на която до скоро много жени завиждаха за стройната и сексапилна фигура, е успяла да качи цели 11 килограма.

Не мина много време и в Инстаграм се появи първият коментар по повод теглото на изпълнителката. "Риана се храни добре", гласеше написаното.

Според източници, запознати с тревогите на звездата, тя успяла да натрупа тези килограми през последната половин година, след раздялата ѝ с рапъра Дрейк.

„Оттогава Риана е депресирана и непрестанно яде, а тестените изделия са основната, а понякога и единствена храна в менюто ѝ. Апетитът ѝ се обажда най-вече през нощта", споделя пред списание ОК! анонимен източник.

Закръглената и трътлеста фигура, която певицата се грижи да не загуби, не притеснява нито нея, нито феновете ѝ.

Нейните почитатели продължават да я заливат с комплименти, част от които се отнасят за външния ѝ вид. „Моля се това да не е фотошоп, защото обичам пълничката Риана”, пише един от доволните ѝ фенове в Туитър.

"Риана изглежда по-добре, дори когато има няколко килограма в повече", написа друг неин фен, този път в Инстаграм.

Но въпреки непукизма на певицата, която ясно демонстрира своята незаинтересованост към мнението на околните, реките от злобни и осъдителни забележки и коментарите и спекулациите около любовния ѝ живот, потекоха бясно, повличайки след себе си още и още словесни нападки.

Килограмите на Риана не са ваша работа (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    2 2 Отговор
    Тлъстейче :)
  • 2 2048

    2 2 Отговор
    Тия май ще познаят http://wanna-joke.com/wp-content/uploads/2015/09/funny-pop-stars-old-Cher-Britney.jpg
  • 3 ДарнелМаргел

    1 2 Отговор
    Идеално...сега няма рагу да ребрим.С кеф ще я заведа на служебната станция в синеморец,да ядем цаца,а тя паца.