1 711 0

Жестоко скарани поп звезди се сдобряват (ВИДЕО)

Кейти Пери е готова да загърби враждата с Тейлър Суифт

Жестоко скарани поп звезди се сдобряват (ВИДЕО)
Снимки: БТА/АР

Кейти Пери е готова да зарови томахавката и да прекрати враждата си със съперничката си в поп музиката Тейлър Суифт, като я нарече "фантастичен автор на песни", предаде "Ройтерс".

Тя добави, че и двете могат да бъдат примери за силни жени в музикалната индустрия, но Тейлър Суифт още не е отговорила на предложението за мир.

Готова съм да забравя. Прощавам й и съжалявам за всичко, което съм направила. Надявам се тя да направи същото. Обичам я и искам най-доброто за нея. И мисля, че е фантастичен автор на песни, каза 32-годишната Кейти.

Жестоко скарани поп звезди се сдобряват (ВИДЕО)

Кавгата, която започна заради танцьорки за концертите им, завладя личния и професионалния живот на двете певици преди повече от 3 години и бе възпята в техни песни.

В петък Кейти Пери пусна новия си албум "Witness". В същия ден Тейлър Суифт върна музиката си във всички стрийминг платформи, след 3-годишно отсъствие на песните й в тях. Това беше разтълкувано от широката общественост като опит да открадне вниманието от колежката си.

В свое изказване в събота, Кейти Пери каза, че се надява и двете с Тейлър Суифт да се покажат като силни жени, които преодоляват различията си.

САЩ

Напиши коментар:


Публикувай