3 786 1

Моделът Катрин Вачева в страната на изгряващото слънце (СНИМКИ)

Манекенката сподели кадри от своя фотосесия в Япония

Моделът Катрин Вачева в страната на изгряващото слънце (СНИМКИ)
Снимки: Instagram
Константин Карагьозов

Манекенката Катрин Вачева разкри, че преди няколко години е пътувала до страната на изгряващото слънце и е заснела най-трудната си фотосесия именно в Токио. Това заяви лично тя пред "Нова телевизия", а снимките си сподели в социалната мрежа Instagram.

Поканата дошла, когато Катрин снимала в Париж и там се запознала с японските представители, които я поканили следващата година да участва в седмицата на модата в Токио. Предложено и било да отиде, да присъства, както и да направи пробни снимки за техен календар с модели от цял свят в традиционните японски кимона, грим и стайлинг.

Катрин Вачева разказа как след 14-часов полет е трябвало да извие кръста си в поза на близо 90 градуса за снимките и да изтърпи 3-часов грим с мазане на синигерови екскременти, гипс и слагане на 3-килограмова перука, както и на сложно обличащото се традиционно кимоно с дължина почти 2 метра.

Манекенката се похвали още, че след тежките снимки организаторите завели всички модели да отдъхнат и да се забавляват в спа-център в Киото, където плувала в басейни от вино, зелен чай, черно кафе и саке.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • чубака
    Отговор
    1 01:53  29.06.17
    Яка дупенка

Напиши коментар:


Публикувай