Last news in Fakti

6 Юли, 2017 17:18 5 627 1

Любовно писмо от Тупак до Мадона отива на търг

  • мадона-
  • тупак шакур-
  • писмо-
  • търг-
  • продават-
  • раса-
  • цвят на кожата-
  • раздяла

Рапърът признава, че различният им произход и расата са причината да се разделят

Любовно писмо от Тупак до Мадона отива на търг - 1
Снимка Архив: БТА/АР

В писмо, написано на ръка от Тупак Шакур на 15 януари 1995 г., докато е в затвора, рапърът признава на Мадона, че краткият им романс трябва да приключи тук и сега, заради различния цвят на кожата им, пише сп. Rolling Stone.

Тази хартийка, носеща много емоционален заряд, бе изложена на търг, като аукционната къща обяви първоначална цена от 100 000 долара.

"Ако те видят с чернокож, това не би поставило под заплаха кариерата ти, дори напротив — така ще изглеждаш много по-отворена и вълнуваща в очите на феновете. Но за мен това би означавало, че се отказвам от това, което съм, от онези, които ме създадоха и ще загубя поне половината от хората, които ми помогнаха да стана това, което съм. Никога не съм искал да те нараня", пише Тупак в писмото си.

Цялото писмо, предоставено за четене от сайта TMZ, ще бъде продадено на търг, организиран от Gotta Have Rock & Roll, насрочен за 19-28 юли.

Любовно писмо от Тупак до Мадона отива на търг
Снимка: Gotta Have Rock & Roll

В края на текста рапърът признава, че Мадона е накърнила егото му, когато в едно свое интервю е заявила: "не мога да реабилитирам всички рапъри и баскетболисти" или нещо подобно. Той обаче изразява надежда, че двамата все пак ще могат да останат приятели.

"Моля те, бъди внимателна. Не всички хора са толкова честни, колкото изглеждат. Сърцата на много кървят от завист и злоба. Те не биха се притеснили да ти навредят. Нека белезите ми от куршуми да са доказателство за това", завършва писмото, чиято автентичност е била потвърдена от експерти на музикалното списание.

Мадона и Тупак се запознават през 1993 г., а година по-късно започват да се срещат. Рапърът е убит на 7 септември 1996 г. През 2015 г. Мадона публично потвърди, че двамата са имали връзка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Гинка

    4 0 Отговор
    Чернокожите изобщо не били расисти...