Last news in Fakti

15 Юли, 2017 20:00 4 300 0

6 признака, че сте намерили сродната си душа

  • сродна душа-
  • списък-
  • топ 10-
  • любов-
  • приятел-
  • връзка-
  • взаимоотношение-
  • истинска любов
6 признака, че сте намерили сродната си душа - 1

Доста е лесно да намерим тема за разговор с повечето хора. Но да си паснем в пълния смисъл на думата е изключително трудно. Такова съвпадение наричаме да си намериш сродната душа, а това се случва едва няколко пъти в живота, и то ако сме късметлии.

Ние научихме няколко начина, по които се разпознават сродните души и сега ги спдоеляме с вас.

Сродната душа не е същото нещо като истинската любов

Сродна душа и любим човек, съдба, истинската любов. Тези неща съвсем не са едно и също. Твоята сродна душа може да е приятел, роднина, любим или просто познат. Понякога дори когато ги видим и чуем как се изразяват, или се смеят, ни карат да осъзнаем, че всъщност сме страшно близки духовно.

Сякаш сте се познавали цяла вечност

Най-вероятно основният признак, че сте срещнали сродната си душа е чувството, че се познавате от стотици години. Може да срещнете някой, който е двойно по-голям от вас или е от различна националност или религия, но в същото време усещате, че той ви разбира – по най-несравнимия начин.

Имате същите ценности

Може да имате различен вкус за дрехи, храна или други малки неща, но щом се заговори за морални принципи, емоционалност и приоритети в живота, вие сте много сходни. Имате почти еднаква система от ценности и виждания за света.

Законът за огледалото

Ако трябва да се изразим по друг начин, вашата сродна душа се държи като ваше отражение. Вие разбирате тях и себе си едновременно, защото ги виждате като в огледало – душата, разбира се, не външния вид. Това е по-познато като „Законът за огледалото“.

Заедно сте по-креативни

Вашата близка духовна връзка и сходните ви мирогледи имат огромен потенциал да ви направят по-креативни и с това да създадете нещо заедно – от полу-приключение на пияна глава до планове за завладяване на света.

Не трябва да се променяте един друг

Вие сте почти еднакви. Ако се наложи да се променяте за тях или те се опитват да се променят заради вас, защото нямате същите ценности, виждания и планове... то значи не сте сродни души наистина.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА